Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
„Formarea continuă a mediatorilor” - Propuneri CdM
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: Pregatirea continua a mediatorilor.
Pagina 1 din 1
„Formarea continuă a mediatorilor” - Propuneri CdM
Punctul 7 al şedinţei Consiliului de mediere din 19.02.2010: „Formarea continuă a mediatorilor”.
Asteptam cu interes modul concret in care pot fi acumulate aceste 40 de puncte.
De asemenea, trebuie specificata perioada de acumulare a punctelor necesare pentru cei ce au intrat mai tarziu in profesie.
Asa cum a fost prevazut in cazul avocatilor, activitatea publicistica a mediatorului ar putea fi si ea punctata si propunem CdM sa ia in calcul si aceasta posibilitate intrucat aceasta face parte din preocuparile de perfectinare ale fiecarui mediator si poate contribui, implicit, la imbogatirea performantelor altor mediatori.
Ce alte propuneri credeti ca mai pot fi facute in acest sens? Asteptam sugestii pe care sa le dezbatem si sa le supunem atentiei CdM.
Membrii CM sunt de acord în unanimitate ca până la data de 31 decembrie 2011
mediatorii autorizaţi înscrişi în Tablou până la 31 decembrie 2009 trebuie să facă
dovada acumulării de minim 40 de puncte profesionale prin formare continuă, activităţi
academice sau participări la evenimente recunoscute de CM în domeniul medierii.
Participarea la cursuri, conferinţe sau alte activităţi academice recunoscute de CM în
vederea acumulării punctelor profesionale poate fi realizată în perioada 31 mai 2008 - 31
decembrie 2011.
mediatorii autorizaţi înscrişi în Tablou până la 31 decembrie 2009 trebuie să facă
dovada acumulării de minim 40 de puncte profesionale prin formare continuă, activităţi
academice sau participări la evenimente recunoscute de CM în domeniul medierii.
Participarea la cursuri, conferinţe sau alte activităţi academice recunoscute de CM în
vederea acumulării punctelor profesionale poate fi realizată în perioada 31 mai 2008 - 31
decembrie 2011.
Asteptam cu interes modul concret in care pot fi acumulate aceste 40 de puncte.
De asemenea, trebuie specificata perioada de acumulare a punctelor necesare pentru cei ce au intrat mai tarziu in profesie.
Asa cum a fost prevazut in cazul avocatilor, activitatea publicistica a mediatorului ar putea fi si ea punctata si propunem CdM sa ia in calcul si aceasta posibilitate intrucat aceasta face parte din preocuparile de perfectinare ale fiecarui mediator si poate contribui, implicit, la imbogatirea performantelor altor mediatori.
Ce alte propuneri credeti ca mai pot fi facute in acest sens? Asteptam sugestii pe care sa le dezbatem si sa le supunem atentiei CdM.
Subiecte similare
» Ce costuri implica formarea de mediator?
» Puncte /an formare continua
» IBR - CURS PREGATIRE CONTINUA MEDIATORI. MEDIEREA IN DOMENIUL BANCAR
» Puncte /an formare continua
» IBR - CURS PREGATIRE CONTINUA MEDIATORI. MEDIEREA IN DOMENIUL BANCAR
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: Pregatirea continua a mediatorilor.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia