Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Puncte /an formare continua
4 participanți
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: Pregatirea continua a mediatorilor.
Pagina 1 din 1
Puncte /an formare continua
Buna seara,
As dori sa stiu cate puncte profesionale de formare continua trebuie sa realizeze pe an un mediator si unde se gaseste stipulat acest lucru.
Multumesc!
As dori sa stiu cate puncte profesionale de formare continua trebuie sa realizeze pe an un mediator si unde se gaseste stipulat acest lucru.
Multumesc!
elenadeverde- Data de inscriere : 26/03/2010
Re: Puncte /an formare continua
EXTRAS DIN PROCESUL-VERBAL al Sedintei Ordinare a CM - 19.02.2010
"[...] Membrii CM sunt de acord în unanimitate ca până la data de 31 decembrie 2011
mediatorii autorizaţi înscrişi în Tablou până la 31 decembrie 2009 trebuie să facă
dovada acumulării de minim 40 de puncte profesionale prin formare continuă, activităţi
academice sau participări la evenimente recunoscute de CM în domeniul medierii.
Participarea la cursuri, conferinţe sau alte activităţi academice recunoscute de CM în
vederea acumulării punctelor profesionale poate fi realizată în perioada 31 mai 2008 - 31
decembrie 2011.[...]"
"[...] Membrii CM sunt de acord în unanimitate ca până la data de 31 decembrie 2011
mediatorii autorizaţi înscrişi în Tablou până la 31 decembrie 2009 trebuie să facă
dovada acumulării de minim 40 de puncte profesionale prin formare continuă, activităţi
academice sau participări la evenimente recunoscute de CM în domeniul medierii.
Participarea la cursuri, conferinţe sau alte activităţi academice recunoscute de CM în
vederea acumulării punctelor profesionale poate fi realizată în perioada 31 mai 2008 - 31
decembrie 2011.[...]"
Multumesc,
Dar in situatia in care sunt autorizata din decembrie 2010?
Dar in situatia in care sunt autorizata din decembrie 2010?
Din cate imi aduc aminte sunt exceptati in a acumula acest numar de puncte mediatorii in primul an de la autorizare, adica incepand cu decembrie 2011 ar trebui sa incepeti a acumula puncte. Daca am gresit sa ma corecteze cineva.
smaranda- Data de inscriere : 23/03/2010
Multumesc,
Dar as dori sa stiu si care sunt consecintele in situatia in care nu acumulezi aceste puncte?
Din cate inteleg, nu prea este stabilit clar acest aspect legat de puncte...nu inteleg...se modifica in fiecare an,este stabilit clar cate puncte trebuie sa acumulezi pe an....
Dar as dori sa stiu si care sunt consecintele in situatia in care nu acumulezi aceste puncte?
Din cate inteleg, nu prea este stabilit clar acest aspect legat de puncte...nu inteleg...se modifica in fiecare an,este stabilit clar cate puncte trebuie sa acumulezi pe an....
Buna ziua
Am fost autorizat anul acesta in luna mai si am inceput activitatea la 01. 06. Din cate stiu in primul an de activitate (autorizare) sunt exceptati in acumula puncte profesionale de formare continua (20 sau 40 de puncte ?). va rog daca se poate un raspuns.
Multumesc !
Am fost autorizat anul acesta in luna mai si am inceput activitatea la 01. 06. Din cate stiu in primul an de activitate (autorizare) sunt exceptati in acumula puncte profesionale de formare continua (20 sau 40 de puncte ?). va rog daca se poate un raspuns.
Multumesc !
gelu_predescu- Data de inscriere : 18/05/2013
Subiecte similare
» Campania de promovare a medierii continua!
» IBR - CURS PREGATIRE CONTINUA MEDIATORI. MEDIEREA IN DOMENIUL BANCAR
» Cursuri formare mediatori...Focsani
» IBR - CURS PREGATIRE CONTINUA MEDIATORI. MEDIEREA IN DOMENIUL BANCAR
» Cursuri formare mediatori...Focsani
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: Pregatirea continua a mediatorilor.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia