Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ce costuri implica formarea de mediator?
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ce costuri implica formarea de mediator?
Am inceput acest subiect cu gandul la procedura medierii avand drept titlu: "Ce costuri implica medierea?"
Dar pentru ca a fost abordat astfel (veti vedea mai jos), il tratam ca atare.
Atrag atentia asupra faptului cape langa aceste costuri de formare, mai sunt si costurile de aurtorizare, costuri care nici acestea nu sunt foarte mici.
Dar, este un inceput.
Pe parcurs, lucrurile se vor regla. Am incredere ca se va intampla acest lucru.
Dar pentru ca a fost abordat astfel (veti vedea mai jos), il tratam ca atare.
Atrag atentia asupra faptului cape langa aceste costuri de formare, mai sunt si costurile de aurtorizare, costuri care nici acestea nu sunt foarte mici.
Dar, este un inceput.
Pe parcurs, lucrurile se vor regla. Am incredere ca se va intampla acest lucru.
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Mar Feb 02, 2010 7:31 pm, editata de 1 ori (Motiv : formare mediatori, costuri,)
costuri
daca bine am retinut, costurile variaza intre 2.500 lei - 2.500 euro.
P.S.scuzati-mi sinceritatea, poate am fost un pic dura si ironica, insa sunt un avocat la inceput de cariera si stiu cat de greu iti poti castiga existenta in conditiile in care nu te sustine nimeni.intrebarea mea suna in felul urmator: cei care doresc sa faca acest curs dar nu au 2.500 lei, ce sanse mai au, in conditile in care prin mediere se creeaza o concurenta foarte mare pentru avocati si nu numai.?
nu credeti ca pe timp de criza pretul cursului este cam mare? si nici nu se poate achita aceasta suma in 3-4 rate..
oameni buni, nu uitati ca nu suntem fabrica de facut bani!!!! mai ganditi-va si la faptul ca nu toti au aceasta suma, reduceti costurile!.. ma gandesc ca nu mergem pe ideea lui Grigore Alexandrescu: Că voi egalitate, dar nu pentru căţei. nu credeti ca pe timp de criza pretul cursului este cam mare? si nici nu se poate achita aceasta suma in 3-4 rate..
ecaterina- Data de inscriere : 02/02/2010
Re: Ce costuri implica formarea de mediator?
Bine ai venit printre noi Ecaterina.
Costurile medierii voiau sa se refere la costurile procedurii de mediere dar, nu-i bai.
Si subiectul ridicat de tine este unul fierbinte.
Acest subiect trebuie ridicat consliliului de mediere.
Personal, imi este greu sa vorbesc eu despre acest intrucat nu am nici cea mai mica tangenta cu cei ce organizeaza cursurile.
Eu am platit, ca oricare, cursul de mediere.
Media generala de care stiu eu este de 1000 euro.
Sunt de acord cu tine ca aceasta suma este una foarte importanta pentru cei aflati la inceput de drum. De asemenea, pentru o alte categorii care nu lucreaza in mediul privat dar ar putea trece in mediere, costurile sunt foarte ridicate. Am in vedere, in acest, categoria profesorilor (din care provin si eu) care ar putea desfasura cu succes o astfel de profesie dar costurile ridicate pentru formarea de mediator ii va tine probabil departe de mediere.
Eu sper ca, in timp, se vor gasi solutii.
Tot ce putem spune este ca medierea este prevazuta ca profesie liberala si de aici, toate consecintele.
Voi atrage si eu atentia asupra acestui subiect ridicat de tine.
Costurile medierii voiau sa se refere la costurile procedurii de mediere dar, nu-i bai.
Si subiectul ridicat de tine este unul fierbinte.
Acest subiect trebuie ridicat consliliului de mediere.
Personal, imi este greu sa vorbesc eu despre acest intrucat nu am nici cea mai mica tangenta cu cei ce organizeaza cursurile.
Eu am platit, ca oricare, cursul de mediere.
Media generala de care stiu eu este de 1000 euro.
Sunt de acord cu tine ca aceasta suma este una foarte importanta pentru cei aflati la inceput de drum. De asemenea, pentru o alte categorii care nu lucreaza in mediul privat dar ar putea trece in mediere, costurile sunt foarte ridicate. Am in vedere, in acest, categoria profesorilor (din care provin si eu) care ar putea desfasura cu succes o astfel de profesie dar costurile ridicate pentru formarea de mediator ii va tine probabil departe de mediere.
Eu sper ca, in timp, se vor gasi solutii.
Tot ce putem spune este ca medierea este prevazuta ca profesie liberala si de aici, toate consecintele.
Voi atrage si eu atentia asupra acestui subiect ridicat de tine.
Subiecte similare
» „Formarea continuă a mediatorilor” - Propuneri CdM
» Divorţ prin mediere
» Cum pot deveni mediator bancar?
» Divorţ prin mediere
» Cum pot deveni mediator bancar?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia