Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunicarea in mediere Banner-med-neutru

Comunicarea in mediere Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Comunicarea in mediere

In jos

Comunicarea in mediere Empty Comunicarea in mediere

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Mier Feb 03, 2010 8:34 pm

Comunicarea este una singura si are aceleasi principii si reguli fundamentale, indiferent de domeniul in care vrei sa comunici.

In mediere, pentru a reusi comunicarea si implicit medierea, un rol important il are empatia.
Empatia este de o importanta covarsitoare!

De multe ori, empatia este confundata cu simpatia. (Empatia este mult mai mult decat simpatia.)

Empatia, spusa simplu, este posibilitatea unei persoane de a "intra in pantofii altei persoane". Intrarea in pantofii altcuiva presupune a intelege cu adevarat si a simti durerea celuilalt, teama lui si, de ce nu, chiar bucuria lui.

Empatia nu se poate mima. Fiecare dintre noi are un astfel de detector (mai mult sau mai putin performant, dar el exista).

Cum devenim empatici?
Nu stiu!
Uneori putem fi empatici, uneori nu!
Nu stiu sa va explic. Daca poate cineva, ar fi minunat!

Zilele trecute, prin preumblarile mele pe net, am descoperit ca Dragos Bucurenci (despre care nu cred ca trebuie sa va vorbesc, sunt sigura ca il cunoasteti) este trainer al unui foarte interesant curs de comunicare. Detalii gasiti aici: http://cumcomunici.ro/ce-este-pcm/formatul-cursului/

Un curs de comunicare pentru mediatori cred ca este vital! Este esential.
Din cate imi amintesc, Si Human Toolkit organizeaza astfel de cursuri.
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum