Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
Pagina 1 din 1
Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
Pe Juridice.ro a fost publicata cea de-a IV-a sectiune din Ghidul de mediere pentru magistrati.
Una din teme este cea privitoare la promovarea medierii:
Popularizare generala si Popularizare specifica.
Pentru ca recomandarile facute de dl judecator Danilet sa devina eficiente, trebuie sa iesim din inertie.
Va recomand si eu sa lecturati acest articol si sa impartasim opinii intrucat este propriul nostru interes.
Dintre recomadari, care ne privesc pe noi si care ne pot fi la indemana:
- Pe site-urile web ale cabinetelor de mediere este indicat sa se posteze, pe langa informatiile practice, si cazuri concrete de medieri realizate sau care se pot realiza.
- Nu este exclusa ideea de a crea o retea de centre regionale si/sau locale, inclusiv in mediul virtual, de unde particularii sa poata obtine o parere impartiala si informatii despre procedura medierii, chiar prin telefon, prin scrisoare sau prin e-mail.
- campaniile de informare, comunicatele de presa si emisiunile radio si televizate au un rol principal.
- inserarea in programele scolare, in cadrul orelor de educatie civica sau de drepturile omului, a unor notiuni elementare in acest sens. La acest punct, local, prin asociatii, se poate realiza acest lucru, in mod organizat. La o ora de dirigentie sa fie invitat iun mediator. Desigur, la clasele mai mari, cam de pe la clasa a VI -a in sus.
Va recomand sa cititi intreg articolul de pe Juridice.ro
Una din teme este cea privitoare la promovarea medierii:
Popularizare generala si Popularizare specifica.
Pentru ca recomandarile facute de dl judecator Danilet sa devina eficiente, trebuie sa iesim din inertie.
Va recomand si eu sa lecturati acest articol si sa impartasim opinii intrucat este propriul nostru interes.
Dintre recomadari, care ne privesc pe noi si care ne pot fi la indemana:
- Pe site-urile web ale cabinetelor de mediere este indicat sa se posteze, pe langa informatiile practice, si cazuri concrete de medieri realizate sau care se pot realiza.
- Nu este exclusa ideea de a crea o retea de centre regionale si/sau locale, inclusiv in mediul virtual, de unde particularii sa poata obtine o parere impartiala si informatii despre procedura medierii, chiar prin telefon, prin scrisoare sau prin e-mail.
- campaniile de informare, comunicatele de presa si emisiunile radio si televizate au un rol principal.
- inserarea in programele scolare, in cadrul orelor de educatie civica sau de drepturile omului, a unor notiuni elementare in acest sens. La acest punct, local, prin asociatii, se poate realiza acest lucru, in mod organizat. La o ora de dirigentie sa fie invitat iun mediator. Desigur, la clasele mai mari, cam de pe la clasa a VI -a in sus.
Va recomand sa cititi intreg articolul de pe Juridice.ro
Subiecte similare
» U.N.J.R. - Ghid de mediere pentru magistrati
» Idei promovare mediere
» Centrul de Mediere Braila organizeaza , in parteneriat cu Centrul de Mediere Craiova, curs formare initiala mediatori in perioada 14.02-20.02.2011 si 28.02-06.03.2011.
» Idei promovare mediere
» Centrul de Mediere Braila organizeaza , in parteneriat cu Centrul de Mediere Craiova, curs formare initiala mediatori in perioada 14.02-20.02.2011 si 28.02-06.03.2011.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia