Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Se poate trai doar din mediere?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Se poate trai doar din mediere?
Buna ziua.
Am un vis, acela de a ma face mediator.
Sunt pe calea cea buna sau sunt doar la un pas de ma arunca intr-un abis?
Renuntarea la servici si dedicarea unei noi profesii(aceea de mediator, se subintelege), este sinucidere curata?
Am rugamintea ca cei care traiesc DOAR din mediere sa-mi de-a un semn.
Astept un semn si de la cei care au avut curaj inaintea mea si-au facut deja, ce mi-am propus eu sa fac.
Astept parerile si impresiile d-v.
Ajutati-ma sa iau o decizie.
Cu stima, Ela
Am un vis, acela de a ma face mediator.
Sunt pe calea cea buna sau sunt doar la un pas de ma arunca intr-un abis?
Renuntarea la servici si dedicarea unei noi profesii(aceea de mediator, se subintelege), este sinucidere curata?
Am rugamintea ca cei care traiesc DOAR din mediere sa-mi de-a un semn.
Astept un semn si de la cei care au avut curaj inaintea mea si-au facut deja, ce mi-am propus eu sa fac.
Astept parerile si impresiile d-v.
Ajutati-ma sa iau o decizie.
Cu stima, Ela
ela- Data de inscriere : 24/10/2013
Re: Se poate trai doar din mediere?
Buna Ela,
Sunt in aceeasi situatie, se pare ca nimeni nu se incumeta sa raspunda acestei intrebari.
Sunt in aceeasi situatie, se pare ca nimeni nu se incumeta sa raspunda acestei intrebari.
tatianaC- Data de inscriere : 19/08/2013
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
Tot ma uit si astept de la cineva un raspuns. Vad cum nr de vizualizari creste, dar raspunsurile nu apar. Ma gandesc ca....si tacerea e un raspuns! Nu?!
Depinde de clienti!
JASCU RALUCA ELENA- Data de inscriere : 12/11/2013
Ma intreb: din cei peste 200 care ati vizionat
"subiectul", nu profeseaza nimeni ca mediator, nu are nimeni un raspuns!?
"subiectul", nu profeseaza nimeni ca mediator, nu are nimeni un raspuns!?
La multi ani!
Cu scuzele de rigoare, raspund abia acum la acest topik. Din pacate, activitatea pe forum a mediatorilor a scazut, un motiv ar putea fi si faptul ca sunt ocupati cu activitatea de mediere.
La intrebarea „Se poate trai din mediere?” eu as raspunde asa: Da, se poate trai din mediere dar atata vreme cat intelegem fiecare ca medierea este o profesie liberala, ca pentru a avea clienti nu te poti baza decat pe propriile forte si puterea de a astepta sa vina si rezultatele. Eu traiesc din mediere dar pentru asta fac eforturi permanente. La inceput veniturile au fost modeste. Acum, fara sa fiu platitor de TVA, platesc un impozit consistent la stat si creste de la an la an, fara sanse sa deduc prea multe cheltuieli .
Nu-i usor dar se poate.
In curand voi publica o statistica pe blog de unde se pot trage mai multe concluzii.
Succes!
Cu scuzele de rigoare, raspund abia acum la acest topik. Din pacate, activitatea pe forum a mediatorilor a scazut, un motiv ar putea fi si faptul ca sunt ocupati cu activitatea de mediere.
La intrebarea „Se poate trai din mediere?” eu as raspunde asa: Da, se poate trai din mediere dar atata vreme cat intelegem fiecare ca medierea este o profesie liberala, ca pentru a avea clienti nu te poti baza decat pe propriile forte si puterea de a astepta sa vina si rezultatele. Eu traiesc din mediere dar pentru asta fac eforturi permanente. La inceput veniturile au fost modeste. Acum, fara sa fiu platitor de TVA, platesc un impozit consistent la stat si creste de la an la an, fara sanse sa deduc prea multe cheltuieli .
Nu-i usor dar se poate.
In curand voi publica o statistica pe blog de unde se pot trage mai multe concluzii.
Succes!
La multi ani si dv.
Se pare ca la unii, adica la mine, Mos Craciun vine cu intârziere, dar eu ma bucur ca vine si acum, si-mi aduce vesti bune.
Va multumesc nespus de mult pentru raspuns.
Sa dea Domnul sa aveti tot mai multe medieri.
Se pare ca la unii, adica la mine, Mos Craciun vine cu intârziere, dar eu ma bucur ca vine si acum, si-mi aduce vesti bune.
Va multumesc nespus de mult pentru raspuns.
Sa dea Domnul sa aveti tot mai multe medieri.
Poate aveti timp si amabilitatea sã ne vindeti câteva "ponturi" pe care le detineti pentru a putea reusi in aceasta profesie.
Din statistica ce o voi publica zilelele acestea se pot extrage cateva concluzii care sa va ajte in promovarea individuala.
Cat priveste „ponturile”, efectiv, nu as putea spune ca fac lucruri iesite din comun, insa s-au dovedit a fi utile ca in orice alta profesie liberala, sigur tinand cont de limitele impuse de lege. Le-am impartasit de fiecare data in cursurile pe care le-am tinut de-a lungul timpului. O voi face in continuare.
Un 2014 cu succes in activitate!
Cat priveste „ponturile”, efectiv, nu as putea spune ca fac lucruri iesite din comun, insa s-au dovedit a fi utile ca in orice alta profesie liberala, sigur tinand cont de limitele impuse de lege. Le-am impartasit de fiecare data in cursurile pe care le-am tinut de-a lungul timpului. O voi face in continuare.
Un 2014 cu succes in activitate!
Subiecte similare
» Avocatul poate incheia contractul de mediere?
» Poate fi intrerupta executarea silita prin mediere?
» Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
» Poate fi intrerupta executarea silita prin mediere?
» Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia