Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
ce se poate face cand una din parti nu doreste nici macar sa vorbeasca?????
2 participanți
Forum - Mediere si mediatori. :: INSTITUŢIA MEDIERII. :: Legea medierii. Comentariu pe articole. :: Acordul de mediere
Pagina 1 din 1
ce se poate face cand una din parti nu doreste nici macar sa vorbeasca?????
sunt int-ro faza incipienta a unui proces cu o verisoara de a mea. eu am primit cert.de mostenitor pentru un apartament situat in Bucuresti ,deoarece ea nu sa prezentat in termen pentru succesiune, ea fiind fiica decedatei si locuieste in Italia de peste 30 ani , eu fiind nepot (BAIATUL FRATELUI DECEDATEI)
Am facut toate demersurile legale chiar in plus,si am asteptat 9 luni ,in loc de 6 cum era normal,(DECEDATA FIIND IN IUNIE 2011 PE CODUL VECHI).Acum a aparut cu un avocat si vrea sa desfiinteze cert.de mostenitor pe motiv ca "lucrurile" merg mai greu in italia ,si de ceea a intarziat, recunoscand totodata in actiunea inaintata ca stia ca mama ei a decedat in luna iunie 2011,solicitand sa fie repusa in drepturi pe baza noului cod civil!!
Intre timp eu am facut un antecontract de vanzare cu cineva pentru apartament, dar cand am scos extrasul de carte funciara a aparut notat aceasta chemare in judecata.
Am contactat avocatul ei si i-am oferit 50% din valoarea apartamentul ,adica 30.000 de euro ca sa nu ne judecam cativa ani de acum incolo si i-am explicat ca este vina ei ca nu a venit la succesiune in timp, iar eu am fost urmatorul.
Normal ca am profitat de situatie ,ca doare nu era sa stau cu mainile in san.....
Avocatul a spus ca nu depinde de el ,ci de ea.
Am incercat sa iau legatura cu ea dar imi inchide telefonul !!!!!!
In situatia de mai sus , va intreb ce poate sa faca un mediator cand practic am impresia ca vorbesc cu peretii???????
Am facut toate demersurile legale chiar in plus,si am asteptat 9 luni ,in loc de 6 cum era normal,(DECEDATA FIIND IN IUNIE 2011 PE CODUL VECHI).Acum a aparut cu un avocat si vrea sa desfiinteze cert.de mostenitor pe motiv ca "lucrurile" merg mai greu in italia ,si de ceea a intarziat, recunoscand totodata in actiunea inaintata ca stia ca mama ei a decedat in luna iunie 2011,solicitand sa fie repusa in drepturi pe baza noului cod civil!!
Intre timp eu am facut un antecontract de vanzare cu cineva pentru apartament, dar cand am scos extrasul de carte funciara a aparut notat aceasta chemare in judecata.
Am contactat avocatul ei si i-am oferit 50% din valoarea apartamentul ,adica 30.000 de euro ca sa nu ne judecam cativa ani de acum incolo si i-am explicat ca este vina ei ca nu a venit la succesiune in timp, iar eu am fost urmatorul.
Normal ca am profitat de situatie ,ca doare nu era sa stau cu mainile in san.....
Avocatul a spus ca nu depinde de el ,ci de ea.
Am incercat sa iau legatura cu ea dar imi inchide telefonul !!!!!!
In situatia de mai sus , va intreb ce poate sa faca un mediator cand practic am impresia ca vorbesc cu peretii???????
rmilan2011- Data de inscriere : 16/05/2012
Re: ce se poate face cand una din parti nu doreste nici macar sa vorbeasca?????
In prima faza contactati un mediator si va incerca el sa ia legatura cu d-na. Daca nici el nu va avea vreun succes, mai aveti o posibilitate ca la primul termen, in fata instantei sa solicitati sa mergeti impreuna la un mediator si sa-i explicati judecatorului ca ar fi de preferat decat sa stati prin instanta ani de zile. Si poate acolo d-na cedeaza.... Incercati!
smaranda- Data de inscriere : 23/03/2010
Subiecte similare
» Ce mai poate face mediatorul in cazul divortului?
» Acordul de mediere poate fi investit cu formula executorie
» Se poate trai doar din mediere?
» Acordul de mediere poate fi investit cu formula executorie
» Se poate trai doar din mediere?
Forum - Mediere si mediatori. :: INSTITUŢIA MEDIERII. :: Legea medierii. Comentariu pe articole. :: Acordul de mediere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia