Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

conditii privind dobandirea calitatii de mediator Banner-med-neutru

conditii privind dobandirea calitatii de mediator Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

conditii privind dobandirea calitatii de mediator

2 participanți

In jos

conditii privind dobandirea calitatii de mediator Empty conditii privind dobandirea calitatii de mediator

Mesaj Scris de simonaserban Lun Aug 29, 2011 3:17 am

Art 7, lit.c) spune ca ptr ca o persoana sa dobandeasca aceasta calitate trebuie sa aiba o vechime in munca de cel putin 3 ani SAU sa fi absolvit un program postuniversitar de nivel master in domeniu, acreditat conform legii si avizat de Consiliul de mediere.
Am terminat Facultatea de Drept - Universitatea Bucuresti, plus master in Stiinte penale, la aceeasi facultate. Am o nedumerire, cei de la Consiliul de mediere nu au stiut sa-mi raspunda, pot sa fac cursurile de mediere si apoi sa obtin aceasta calitate in urma examenului, chiar daca nu am vechime in munca de 3 ani? tinand cont ca am terminat masterul. Nu stiu exact la ce se refera acel program postuniversitar de nivel master in domeniu. Astept sa se faca lumina! Va multumesc!

simonaserban

Data de inscriere : 29/08/2011

Sus In jos

conditii privind dobandirea calitatii de mediator Empty Re: conditii privind dobandirea calitatii de mediator

Mesaj Scris de smaranda Mier Aug 31, 2011 12:51 am

Singura ati spus ca ati facut un master in Stiinte penale. Un master in domeniu inseamna un master in domeniul medierii, corect, nu? Ati facut asa ceva? Nu, va raspund eu, pentru ca pana la aceasta ora Consiliul nu a avizat, dupa stiinta mea, nici un master in domeniul medierii. Ca atare, puteti face cursurile de mediere, dati examenul si apoi veti astepta 3 ani pana veti face respectiva vechime in campul muncii(daca nu s-o mai schimba ceva pana atunci).

smaranda

Data de inscriere : 23/03/2010

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum