Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
conditii privind dobandirea calitatii de mediator
2 participanți
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: ORGANIZAREA ACTIVITĂŢII MEDIATORULUI
Pagina 1 din 1
conditii privind dobandirea calitatii de mediator
Art 7, lit.c) spune ca ptr ca o persoana sa dobandeasca aceasta calitate trebuie sa aiba o vechime in munca de cel putin 3 ani SAU sa fi absolvit un program postuniversitar de nivel master in domeniu, acreditat conform legii si avizat de Consiliul de mediere.
Am terminat Facultatea de Drept - Universitatea Bucuresti, plus master in Stiinte penale, la aceeasi facultate. Am o nedumerire, cei de la Consiliul de mediere nu au stiut sa-mi raspunda, pot sa fac cursurile de mediere si apoi sa obtin aceasta calitate in urma examenului, chiar daca nu am vechime in munca de 3 ani? tinand cont ca am terminat masterul. Nu stiu exact la ce se refera acel program postuniversitar de nivel master in domeniu. Astept sa se faca lumina! Va multumesc!
Am terminat Facultatea de Drept - Universitatea Bucuresti, plus master in Stiinte penale, la aceeasi facultate. Am o nedumerire, cei de la Consiliul de mediere nu au stiut sa-mi raspunda, pot sa fac cursurile de mediere si apoi sa obtin aceasta calitate in urma examenului, chiar daca nu am vechime in munca de 3 ani? tinand cont ca am terminat masterul. Nu stiu exact la ce se refera acel program postuniversitar de nivel master in domeniu. Astept sa se faca lumina! Va multumesc!
simonaserban- Data de inscriere : 29/08/2011
Re: conditii privind dobandirea calitatii de mediator
Singura ati spus ca ati facut un master in Stiinte penale. Un master in domeniu inseamna un master in domeniul medierii, corect, nu? Ati facut asa ceva? Nu, va raspund eu, pentru ca pana la aceasta ora Consiliul nu a avizat, dupa stiinta mea, nici un master in domeniul medierii. Ca atare, puteti face cursurile de mediere, dati examenul si apoi veti astepta 3 ani pana veti face respectiva vechime in campul muncii(daca nu s-o mai schimba ceva pana atunci).
smaranda- Data de inscriere : 23/03/2010
Subiecte similare
» Conditii pentru a deveni mediator/VECHIMEA in munca
» MODEL orientativ de PROCES-VERBAL AL ŞEDINŢEI DE INFORMARE PRIVIND AVANTAJELE MEDIERII
» Ghid privind „Admiterea la INM și în magistratură 2012” - Cristi Danileț
» MODEL orientativ de PROCES-VERBAL AL ŞEDINŢEI DE INFORMARE PRIVIND AVANTAJELE MEDIERII
» Ghid privind „Admiterea la INM și în magistratură 2012” - Cristi Danileț
Forum - Mediere si mediatori. :: MEDIATORI. ASOCIATII PROFESIONALE. :: ORGANIZAREA ACTIVITĂŢII MEDIATORULUI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia