Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Decizia partilor in urma etapei de informare.
Forum - Mediere si mediatori. :: CE ATI DORI SA CUNOASTETI DESPRE MEDIERE? :: INFORMARE GRATUITA cu privire la mediere.
Pagina 1 din 1
Decizia partilor in urma etapei de informare.
In urma etapei de informare, mediatorul intocmeste un proces-verbal prin care trebuie sa informeze instanta cu privire la decizia părților de a solutiona litigiul prin mediere.
Astfel părțile pot decide:
1. sa incheie un cotract cu mediatorul care i-a informat si sa intre in procedura propriu-zisa a medierii;
2. sa aleaga un alt mediator din Tabloul mediatorilor impreuna cu care sa parcurga procedura medierii;
3. sa revina in instanta, dupa etapa de informare, si sa reia procesul in fata instantei.
In urma medierii partile pot solutiona si numai o parte din cererile accesorii. Spre exemplu, sotii pot conveni, de comun acord, asupra incredintarii minorului si pensiei alimentare. Sau, pot conveni asupra partajului.
Pentru a contacta un mediator autorizat, puteți accesa Tabloul Mediatorilor de pe sit-ul Consiliului de Mediere.
Astfel părțile pot decide:
1. sa incheie un cotract cu mediatorul care i-a informat si sa intre in procedura propriu-zisa a medierii;
2. sa aleaga un alt mediator din Tabloul mediatorilor impreuna cu care sa parcurga procedura medierii;
3. sa revina in instanta, dupa etapa de informare, si sa reia procesul in fata instantei.
In urma medierii partile pot solutiona si numai o parte din cererile accesorii. Spre exemplu, sotii pot conveni, de comun acord, asupra incredintarii minorului si pensiei alimentare. Sau, pot conveni asupra partajului.
Pentru a contacta un mediator autorizat, puteți accesa Tabloul Mediatorilor de pe sit-ul Consiliului de Mediere.
Subiecte similare
» Certificat de informare
» 3 Martie - Data de la care magistratii sunt obligati sa recomande partilor medierea!
» Informare prin reprezentare?
» 3 Martie - Data de la care magistratii sunt obligati sa recomande partilor medierea!
» Informare prin reprezentare?
Forum - Mediere si mediatori. :: CE ATI DORI SA CUNOASTETI DESPRE MEDIERE? :: INFORMARE GRATUITA cu privire la mediere.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia