Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Certificat de informare Banner-med-neutru

Certificat de informare Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Certificat de informare

3 participanți

In jos

Certificat de informare Empty Certificat de informare

Mesaj Scris de dorin.buniov Mier Mai 08, 2013 1:50 am

Buna ziua,

Am un caz in care ambele parti au fost informate(separat) asupra avantajelor medierii.
Cum intocmesc certificatul de informare daca una dintre parti doreste solutionarea conflictului prin mediere iar cealalta prin instanta de judecata?

dorin.buniov

Data de inscriere : 26/03/2013

Sus In jos

Certificat de informare Empty Re: Certificat de informare

Mesaj Scris de mediator74 Mier Mai 29, 2013 11:22 pm

Buna ziua,

Nu stiu daca va mai este acum de folos raspunsul meu,dar am o intrebare.....intrucat nu-mi este clar ,dupa sedinta de informare ce acte au fost incheiate?
Partile pot fi sau nu de acord cu procedura medierii, este hotararea lor.

Astept raspuns de la dumneavoastra ,

Narcisa Adelina VILAU
Mediator autorizat
0748/208.969
mediator74
mediator74

Data de inscriere : 16/01/2013
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti

http://medierenarcisavilau.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de dorin.buniov Vin Mai 31, 2013 10:12 am

Buna ziua,

In primul rand vreau sa va multumesc si pentru raspunsul de la cealalta postare de-a mea care se referea tot la acest caz.

Pe scurt, avocatul reclamantului sa prezentat la mine, in numele clientului sau, solicitand o informare privind avantajele medierii. Asa cum cere procedura am trimis o invitatie la informare celilalte parti, care mi-a raspuns la invitatie confirmad participarea. Prima sedinta de informare am tinut-o cu reclamantul care a pus conditia ca sedintele de informare sa se realizeze separat. In urma acestei sedinte am intocmit un proces verbal in care am mentiaonat ca "domnul X" a fost informat asupra procedurii de mediere si a avantajelor medierii. Totodata "domnul X" a decis ca nu vrea mediere si ca urmeaza sa se adreseze instantei de judecata. La o data ulterioara am tinut sedinta de informare si cu "domnul Y" care a decis ca doreste medierea. Avand in vedere ca ambele parti au fost informate asupra medierii si asa cum se precizeaza si in ghidul de mediere "Ghid pentru organizarea si desfasurarea sedintelor...." adoptat in 26.01.2013 de catre Consiliul de Mediere, trbuie eliberat un certificat de informare.

In concluzie daca in certificatul de informare la paragraful care cere sa se specifice "Modalitatea aleasa de catre parti pentru solutionarea situatiei este: 1.Prin mediere; 2.Prin instanta de judecata si 3. alta forma __________ (specificarea acesteia)", iar partile mele doresc fiecare alceva, cum intocmesc eu un cerificat de informare unitar conform paragrafului din certificatul de informare "Acest Certificat a fost eliberat astazi _______, în 3 exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte si unul pentru mediator"

Dorin Buniov

dorin.buniov

Data de inscriere : 26/03/2013

Sus In jos

Certificat de informare Empty Certificat de informare

Mesaj Scris de Eric Rusu Lun Sept 02, 2013 10:25 am

Aţi mai efectuat informări prealabile?
Care au fost mai solicitate de către părţi? În sesiuni comune sau în sesiuni separate Care procedură de informare o consideraţi mai acceptabilă de către părţi?
Cum aţi finalizat procedura de informare, domnule dorin.buniov, în speţa prezentată ? Aţi reuşit să treceţi la următorul pas: medierea propriu-zisă?

Eric Rusu

Data de inscriere : 02/09/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum