Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Negocierea si tehnicile de "hipnotizare". Banner-med-neutru

Subiecte similare
Negocierea si tehnicile de "hipnotizare". Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Negocierea si tehnicile de "hipnotizare".

In jos

Negocierea si tehnicile de "hipnotizare". Empty Negocierea si tehnicile de "hipnotizare".

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Vin Ian 29, 2010 6:20 pm

Citind un proaspata articol pe avocatnet.ro - Folosirea vocii in negociere – hipnoza si negociere - extrag concluzia cum ca prin coborarea vocii in dialogul meu cu clientul folosesc o tehnica de hipnotizare. De asemenea, si schimbatul vocii, diferitele inflexiuni folosite in dialog, nu sunt doar tehnici de negociere ci chiar de manipulare.

Cu acest prilej, va marturisesc faptul ca am lucrat in domeniul asigurarilor de viata si, cinstit, cu fiecare client cu care ma intalneam, fie ca doream sau nu sa-i vand o asigurare, foloseam aceasta tehnica. La inceput, in mod involuntar. M-am surprins, in timp, ca inflexiunile vocii, modul sacadat sau nu al mesajului meu era diferit de la o persoana la alta. Cu alte cuvinte, ma transformam putin, in functie de cel cu care dialogam. In opinia mea, eram perfect constienta de faptul ca empatizez cu celalalt.
Niciodata insa nu am incercat sa utilizez aceste metode pentru a determina pe cineva sa faca ceva ce nu voia, nu am fortat vointa nimanui. Cel putin, nu in mod constient. Nu de altadar, ar trebui sa admit ca fata mea ma manipuleaza.
Nu va imaginati ce inflexiuni ale vocii are atunci cand ma implora sa fac ceva ce-si doreste foarte tare.
Articolul il gasiti aici >>> Folosirea vocii in negociere – hipnoza si negociere

Ce parere aveti? Question Neutral

P.S. O sa incerc sa scot un fragment dintr-un film drag mie, unde femeile din clasele sus, pentru a fi apreciate ca avand stil, eleganta, distinctie, invatau cum sa-si foloseasca vocea.
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Negocierea si tehnicile de "hipnotizare". Empty limbajul hipnotic in negociere

Mesaj Scris de Rujoiu Vin Feb 18, 2011 12:27 am

iti multumesc pentru recomandare, dat fiind ca sunt autorul articolul de pe avocat net! La acest link de mai jos se mai pot gasi o serie de alte tehnici, care ar putea fi numite neortodoxe (limbajul hipnotic in negociere - situl marian-rujoiu.ro)

Rujoiu
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum