Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Negocierea si tehnicile de "hipnotizare".
Pagina 1 din 1
Negocierea si tehnicile de "hipnotizare".
Citind un proaspata articol pe avocatnet.ro - Folosirea vocii in negociere – hipnoza si negociere - extrag concluzia cum ca prin coborarea vocii in dialogul meu cu clientul folosesc o tehnica de hipnotizare. De asemenea, si schimbatul vocii, diferitele inflexiuni folosite in dialog, nu sunt doar tehnici de negociere ci chiar de manipulare.
Cu acest prilej, va marturisesc faptul ca am lucrat in domeniul asigurarilor de viata si, cinstit, cu fiecare client cu care ma intalneam, fie ca doream sau nu sa-i vand o asigurare, foloseam aceasta tehnica. La inceput, in mod involuntar. M-am surprins, in timp, ca inflexiunile vocii, modul sacadat sau nu al mesajului meu era diferit de la o persoana la alta. Cu alte cuvinte, ma transformam putin, in functie de cel cu care dialogam. In opinia mea, eram perfect constienta de faptul ca empatizez cu celalalt.
Niciodata insa nu am incercat sa utilizez aceste metode pentru a determina pe cineva sa faca ceva ce nu voia, nu am fortat vointa nimanui. Cel putin, nu in mod constient. Nu de altadar, ar trebui sa admit ca fata mea ma manipuleaza.
Nu va imaginati ce inflexiuni ale vocii are atunci cand ma implora sa fac ceva ce-si doreste foarte tare.
Articolul il gasiti aici >>> Folosirea vocii in negociere – hipnoza si negociere
Ce parere aveti?
P.S. O sa incerc sa scot un fragment dintr-un film drag mie, unde femeile din clasele sus, pentru a fi apreciate ca avand stil, eleganta, distinctie, invatau cum sa-si foloseasca vocea.
limbajul hipnotic in negociere
iti multumesc pentru recomandare, dat fiind ca sunt autorul articolul de pe avocat net! La acest link de mai jos se mai pot gasi o serie de alte tehnici, care ar putea fi numite neortodoxe (limbajul hipnotic in negociere - situl marian-rujoiu.ro)
Rujoiu- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia