Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea. Banner-med-neutru

Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea. Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea.

2 participanți

In jos

Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea. Empty Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea.

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Lun Ian 25, 2010 9:41 pm

Asa cum aratam intr-un articol pe blog (Mediere si mediatori), semne bune anul are. In sprijinul afirmatiilor mele privind viitorul medierii in Romania (si al societatii romanesti in ansamblul ei) aduc si actiunea ce tocmai a fost declansata si de UNJR – Judecatorii sustin medierea (mai puteti vedea aicisi aici).

Avantajele medierii sunt multiple.

Ele vizeaza nu doar pe cel ce apeleaza efectiv la mediere ci vizeaza societate romaneasca in ansamblul ei.

Am enumerat cateva dintre aceste avantaje aici >>>>. Unele imediate, altele se vor vedea pe termen lung.

In masura in care veti considera ca aceste informatii pot fi utile si altora, in masura in care credeti in schimbare:
Vă invităm să contribuiţi la promovarea medierii şi în România!

Pentru detalii, vizualizati articolul de aici >>>>.

Multumim anticipat tuturor susţinătorilor.

Smile Smile Smile
flower

Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Lun Feb 08, 2010 4:01 am, editata de 4 ori (Motiv : campanie online, promovare mediere)
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Am lansat Campania: (Eu) Sustin medierea. Empty Sustinere mediere pe OTV - ""Minunile justitiei""

Mesaj Scris de Mihai GRIGORE Sam Feb 20, 2010 8:24 pm

Si eu , in calitate de mediator autorizat de Consiliul de Mediere , sustin medierea chiar in in cadrul unoir emisiuni televizate , fiindca rolul medierii este foarte important in decongestionarea instantelor de judecata de numarul mare de dosare care pot fi solutionate prin mediere (aproximativ 80% din dosarele din instanta).
Cool
Mihai GRIGORE
Mihai GRIGORE

Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti

http://www.evaluarianevar.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum