Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
AJUTOR DRAGI COLEGI
4 participanți
Pagina 1 din 1
AJUTOR DRAGI COLEGI
Buna ziua
Dragi colegi am o speta cam dificila si am mare nevoie de ajutorul vostru!!!!!
Persoana care a venit astazi la biroul meu mi-a comunicat ca in anul 1980 a construit in fata blocului o magazie de lemne pe care de cativa ani a facut-o garaj (lucrare fara autorizatie cu toate ca a cerut concesiune de la primarie dar a fost refuzat) insa primaria de ceva timp a amplasat niste pubele cu gunoi langa garajul de lemn la max.1m, iar de curand la 3 noaptea s-a trezit omul cu garajul ars pana la temelie, iar in garaj era o masina noua (care avea doar RCA) care a ars la fel si niste anvelope. Mentionez ca persoana in cauza a facut nenumarate sesizari la primarie dar nu s-a intamplat nimik.... A venit la mediere cu scopul de a fi despagubit de catre primarie sau firma de pubele...problema este ca el nu are autorizatie, primaria se leaga de asta, iar firma de pubele este din alt judet cu contract la primaria localitatii clientului ce credeti ca este mai bine sa fac medierea cu primaria si firma de pubele sau doar cu primaria si ce sanse sunt pentru a fi despagubit??????
Dragi colegi am o speta cam dificila si am mare nevoie de ajutorul vostru!!!!!
Persoana care a venit astazi la biroul meu mi-a comunicat ca in anul 1980 a construit in fata blocului o magazie de lemne pe care de cativa ani a facut-o garaj (lucrare fara autorizatie cu toate ca a cerut concesiune de la primarie dar a fost refuzat) insa primaria de ceva timp a amplasat niste pubele cu gunoi langa garajul de lemn la max.1m, iar de curand la 3 noaptea s-a trezit omul cu garajul ars pana la temelie, iar in garaj era o masina noua (care avea doar RCA) care a ars la fel si niste anvelope. Mentionez ca persoana in cauza a facut nenumarate sesizari la primarie dar nu s-a intamplat nimik.... A venit la mediere cu scopul de a fi despagubit de catre primarie sau firma de pubele...problema este ca el nu are autorizatie, primaria se leaga de asta, iar firma de pubele este din alt judet cu contract la primaria localitatii clientului ce credeti ca este mai bine sa fac medierea cu primaria si firma de pubele sau doar cu primaria si ce sanse sunt pentru a fi despagubit??????
mediatorciubotariuionela- Data de inscriere : 10/09/2013
Re: AJUTOR DRAGI COLEGI
Buna Ionela,
Situatia este oarecum la modul general prezentata, cel putin pentru mine.
Sa pot da un raspuns care sa-ti fie de ajutor ,daca nu ai nimic impotriva ,ma poti contacta pe mail /telefonic .
Situatia este oarecum la modul general prezentata, cel putin pentru mine.
Sa pot da un raspuns care sa-ti fie de ajutor ,daca nu ai nimic impotriva ,ma poti contacta pe mail /telefonic .
cu mare drag vreau sa discutam daca imi comunicati si nr. de tel sau macar adresa de maill
va multumesc
va multumesc
Buna ziua
Am revenit dupa ce astazi am discutat cu primarul localitatii despre problema descrisa, iar raspunsul acestuia a fost - eu de ce sa il despagubesc daca nu a avut autorizatie pe acel garaj care a luat foc?"" Din punctul meu de vedere consider ca daca pagubitul al face o actiune in constatare a dpreptului de proprietate si cu ajutorul martorilor face dovada ca acel garaj il are din 1987, precum si sesizarile depuse la primarie pentru concesiune cred ca ar avea castig, chiar daca mediere categoric nu se poate realiza avand refuzul clar ar primarului.
Totusi primaria de ce a tolerat atatia ani acea constructie pe domeniul public????? iar acum cand s-a intamplat aceasta nenorocire "se leaga de autorizatie??" sa inteleg ca oamenii raman cu paguba - iar primaria in ilegalitate punand in nas nu au autorizatie....ei bine dl primar nu le mai tolera
Ce parere aveti????
Am revenit dupa ce astazi am discutat cu primarul localitatii despre problema descrisa, iar raspunsul acestuia a fost - eu de ce sa il despagubesc daca nu a avut autorizatie pe acel garaj care a luat foc?"" Din punctul meu de vedere consider ca daca pagubitul al face o actiune in constatare a dpreptului de proprietate si cu ajutorul martorilor face dovada ca acel garaj il are din 1987, precum si sesizarile depuse la primarie pentru concesiune cred ca ar avea castig, chiar daca mediere categoric nu se poate realiza avand refuzul clar ar primarului.
Totusi primaria de ce a tolerat atatia ani acea constructie pe domeniul public????? iar acum cand s-a intamplat aceasta nenorocire "se leaga de autorizatie??" sa inteleg ca oamenii raman cu paguba - iar primaria in ilegalitate punand in nas nu au autorizatie....ei bine dl primar nu le mai tolera
Ce parere aveti????
Buna ziua,
Datele mele de contact sunt vilau_narcisa@yahoo.com sau tel.0748/208.969.
Scuze pentru intarziere, nu am mai intrat pe forum.
O zi cu spor,
Narcisa
Datele mele de contact sunt vilau_narcisa@yahoo.com sau tel.0748/208.969.
Scuze pentru intarziere, nu am mai intrat pe forum.
O zi cu spor,
Narcisa
Am citit cu atentie ce ne rogi si vreau sa-ti transmit ca aceasta speta e de natura penala,nu poate fi solutionata prin mediere deoarece s-au produs pagube prin incendiere.Primaria nu are nimic in acest caz.
costa pol.- Data de inscriere : 20/10/2013
Varsta : 61
Localizare : CS
Buna seara domnule Costica Martinescu,
Am sa va rog,daca exista elemente lipsa din descrierea doamnei care a postat anterior, ca pentru o buna intelegere a spetei ,sa detaliati sub aspectele savarsirii celor relatate.
Toate cele bune,
Narcisa Adelina VILAU
Am sa va rog,daca exista elemente lipsa din descrierea doamnei care a postat anterior, ca pentru o buna intelegere a spetei ,sa detaliati sub aspectele savarsirii celor relatate.
Toate cele bune,
Narcisa Adelina VILAU
buna nu vad o rezolvare amiabila a acestei probleme daca doresti cu adevarat rezolvare e doar in instanta
costica- Data de inscriere : 10/11/2013
Varsta : 61
Buna ziua,
Din pacate ,nu ma pot antepronunta fara sa cunosc in detaliu speta.
Toate cele bune,
Narcisa Adelina VILAU
Din pacate ,nu ma pot antepronunta fara sa cunosc in detaliu speta.
Toate cele bune,
Narcisa Adelina VILAU
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia