Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Invatamant-risc sa raman fara post
Pagina 1 din 1
Invatamant-risc sa raman fara post
Buna ziua!
As avea o intrebare, cu media 8,38 am ocupat un post de invatatoare(sectia maghiara) la titularizarea din acest an, suplinitor, stiind ca o sa primesc clasa pregatitoare la scoala respectiva. Luni am mers la cursul de formare si surpriza, pe la ora 15 apare o colega de la scoala respectiva, zicand, ca ea a primit clasa pregatitoare pana la urma. Bine, am stat pana la ora 18 la curs si ziua urmatoare, azi m-am dus la scoala sa ma interesez ce clasa o sa primesc. Vine directoarea si imi spune ca parintii vor invatatoare din sistem si nu incepatoare, deci nu este sigur postul meu, deoarece chiar daca primesc o clasa, este posibil ca parintii sa-si duca copiii din scoala. Este posibil asa ceva? Pot sa raman fara post doar pentru ca sunt incepatoare? Cu nota mea, daca aveam un pic de inspiratie la alegerea centrului de examen, puteam sa iau post de titular....Sunt foarte suparata...Ce as putea face?
Va multumesc!
As avea o intrebare, cu media 8,38 am ocupat un post de invatatoare(sectia maghiara) la titularizarea din acest an, suplinitor, stiind ca o sa primesc clasa pregatitoare la scoala respectiva. Luni am mers la cursul de formare si surpriza, pe la ora 15 apare o colega de la scoala respectiva, zicand, ca ea a primit clasa pregatitoare pana la urma. Bine, am stat pana la ora 18 la curs si ziua urmatoare, azi m-am dus la scoala sa ma interesez ce clasa o sa primesc. Vine directoarea si imi spune ca parintii vor invatatoare din sistem si nu incepatoare, deci nu este sigur postul meu, deoarece chiar daca primesc o clasa, este posibil ca parintii sa-si duca copiii din scoala. Este posibil asa ceva? Pot sa raman fara post doar pentru ca sunt incepatoare? Cu nota mea, daca aveam un pic de inspiratie la alegerea centrului de examen, puteam sa iau post de titular....Sunt foarte suparata...Ce as putea face?
Va multumesc!
zeusz- Data de inscriere : 04/09/2012
Subiecte similare
» Am ramas fara masina prin inselaciune
» Supermarket la parterul blocului fara acordul asociatiei de proprietari
» Supermarket la parterul blocului fara acordul asociatiei de proprietari
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia