Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Tabloul Mediatorilor 2011 - 2012
Pagina 1 din 1
Tabloul Mediatorilor 2011 - 2012
Stimati colegi,
Pana pe 15 august 2011 – termen limita (cf Hot 2021/20.05.2011) fiecare mediator trebuie sa completeze si sa transmita catre Consiliul de Mediere, Declaratia prin care furnizeaza toate datele pentru a va regasi in viitorul Tablou al Mediatorilor.
Hotararea o gasiti pe site-ul Consiliului de Mediere, aici:
Hotarare privind Tabloul mediatorilor 2011 - 2012
Potrivit mesajului transmis de catre dl Adrian Badila, Presedintele asociatiei Colegiul Mediatorilor:
Privitor la asociatiile profesionale, despre modul in care alegem asociatia in care dorim sa activam ca mediatori pentru promovarea profesiei si pentru a primi ori oferi sprijin si altor colegi, intr-o echipa bine inchegata, va sugerez sa cititi si alte topikuri din forum precum: Asociatii profesionale
Va invit de asemenea sa cititi si un articol de pe blog intitulat: Cum alegem o asociație profesională a mediatorilor în care dorim să ne înscriem?
Pana pe 15 august 2011 – termen limita (cf Hot 2021/20.05.2011) fiecare mediator trebuie sa completeze si sa transmita catre Consiliul de Mediere, Declaratia prin care furnizeaza toate datele pentru a va regasi in viitorul Tablou al Mediatorilor.
Hotararea o gasiti pe site-ul Consiliului de Mediere, aici:
Hotarare privind Tabloul mediatorilor 2011 - 2012
Potrivit mesajului transmis de catre dl Adrian Badila, Presedintele asociatiei Colegiul Mediatorilor:
„Asociatia profesionala COLEGIUL MEDATORILOR – www.colegiulmediatorilor.ro (una din cele 45 asociatii profesionale inscrise in Registrul Consiliului de Mediere) isi reafirma deschiderea pentru cei care nu s-au inscris inca intr-o asociatie profesionala de mediatori (Nota: si completarea liniei 6 din declaratie este obligatorie).
Cu multumiri anticipate.
Adrian Badila
Presedinte
COLEGIUL MEDIATORILOR”
Privitor la asociatiile profesionale, despre modul in care alegem asociatia in care dorim sa activam ca mediatori pentru promovarea profesiei si pentru a primi ori oferi sprijin si altor colegi, intr-o echipa bine inchegata, va sugerez sa cititi si alte topikuri din forum precum: Asociatii profesionale
Va invit de asemenea sa cititi si un articol de pe blog intitulat: Cum alegem o asociație profesională a mediatorilor în care dorim să ne înscriem?
Re: Tabloul Mediatorilor 2011 - 2012
Termenul limita de depunere a declaratiilor a fost prelungit pana pe data de 5 septembrie., potrivit hotararii Consiliului de Mediere. http://www.cmediere.ro/
Subiecte similare
» Tabloul mediatorilor
» Conferinta Nationala a Mediatorilor 2012
» Sunt specializati mediatorii pe domenii de activitate? Este necesara specializarea acestora?
» Conferinta Nationala a Mediatorilor 2012
» Sunt specializati mediatorii pe domenii de activitate? Este necesara specializarea acestora?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia