Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”
Pagina 1 din 1
Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”
Asociaţia Profesională “Colegiul Mediatorilor”, în parteneriat cu Asociaţia de Mediatori din Domeniul Financiar Bancar FINBAN are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Şcoala de Vară cu tema „Practica medierii – mai puternici împreună”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 august 2011, în Bucureşti, la Institutul Bancar Român (Str. Negru Vodă nr. 3, sector 3). La lucrările Şcolii de Vară sunt invitaţi să participe membrii Colegiului Mediatorilor, membrii FINBAN, membrii ai altor asociaţii profesionale de mediatori, alţi mediatori autorizaţi înscrişi în Tabloul Mediatorilor, precum şi persoane interesate de profesia de mediator.
Şcoala de Vară este recunoscută ca formare profesională continuă de către Consiliul de Mediere, fiind acordate 9 puncte profesionale, iar organizatorii vor acorda certificate de participare. Agenda evenimentului este ataşată.
Această a doua ediţie a Şcolii de Vară, proiect iniţiat de Colegiul Mediatorilor în 2010, îşi propune, pe de o parte, să contribuie la îmbunătăţirea practicilor de construire a consensului în contextul micii reforme în justiţie şi, pe de altă parte, să sprijine mediatorii în îmbunătăţirea practicii medierii. Astfel, şcoala de vară abordează domenii de practică – cu accent pe medierea în afaceri, parteneriate (instanţe judecătoreşti şi parchete), dar şi subiecte privind îmbunătăţirea practicii şi dezvoltarea profesiei, cum sunt sprijinul acordat mediatorilor la început de drum sau etica în mediere. Formatul şcolii de vară este axat pe dezbateri aplicate şi schimb de experienţă, invitând participanţii, lectorii şi persoanele resursă să comunice direct, în grupuri de lucru. De asemenea, o sesiune va fi alocată temelor de dezbatere propuse de participanţi.
Taxa de participare la eveniment este de 400 lei, incluzând materialele distribuite participanţilor şi închirierea sălilor (aula şi două săli pentru grupurile de lucru), pauzele de cafea şi masa de prânz pentru 26 şi 27 august.
Pentru a confirma participarea la eveniment, vă invităm să ne transmiteţi acordul dumneavoastră completând formularul ataşat şi trimiţându-l la e-mail office@colegiulmediatorilor.ro sau fax 031 816 6572. Înscrierea se realizează în ordinea plăţii taxei de participare, în limita a 120 de locuri. Pentru detalii privind plata taxei de înscriere, vă rugăm să consultaţi pagina ataşată.
Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.
Detalii, pe site-ul Colegiului Mediatorilor: Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”
Pentru Agenda evenimentului si formularul de inscriere, vizitati site-ul Colegiului Mediatorilor: www.colegiulmediatorilor.roŞcoala de Vară este recunoscută ca formare profesională continuă de către Consiliul de Mediere, fiind acordate 9 puncte profesionale, iar organizatorii vor acorda certificate de participare. Agenda evenimentului este ataşată.
Această a doua ediţie a Şcolii de Vară, proiect iniţiat de Colegiul Mediatorilor în 2010, îşi propune, pe de o parte, să contribuie la îmbunătăţirea practicilor de construire a consensului în contextul micii reforme în justiţie şi, pe de altă parte, să sprijine mediatorii în îmbunătăţirea practicii medierii. Astfel, şcoala de vară abordează domenii de practică – cu accent pe medierea în afaceri, parteneriate (instanţe judecătoreşti şi parchete), dar şi subiecte privind îmbunătăţirea practicii şi dezvoltarea profesiei, cum sunt sprijinul acordat mediatorilor la început de drum sau etica în mediere. Formatul şcolii de vară este axat pe dezbateri aplicate şi schimb de experienţă, invitând participanţii, lectorii şi persoanele resursă să comunice direct, în grupuri de lucru. De asemenea, o sesiune va fi alocată temelor de dezbatere propuse de participanţi.
Taxa de participare la eveniment este de 400 lei, incluzând materialele distribuite participanţilor şi închirierea sălilor (aula şi două săli pentru grupurile de lucru), pauzele de cafea şi masa de prânz pentru 26 şi 27 august.
Pentru a confirma participarea la eveniment, vă invităm să ne transmiteţi acordul dumneavoastră completând formularul ataşat şi trimiţându-l la e-mail office@colegiulmediatorilor.ro sau fax 031 816 6572. Înscrierea se realizează în ordinea plăţii taxei de participare, în limita a 120 de locuri. Pentru detalii privind plata taxei de înscriere, vă rugăm să consultaţi pagina ataşată.
Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.
Detalii, pe site-ul Colegiului Mediatorilor: Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Lun Iul 25, 2011 9:55 pm, editata de 1 ori (Motiv : scoala de vara, mediere, pregatire propfesionala)
Subiecte similare
» Școala de Vară ”Medierea și mediatorul în contextul comunității” - Colegiul mediatorilor.
» Mediatorii pot creste impreuna!
» Cadou de vară din partea „Mediere și mediatori”
» Mediatorii pot creste impreuna!
» Cadou de vară din partea „Mediere și mediatori”
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia