Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
CONFERINŢA "ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ", ONEŞTI, 21.10.2010, ora 17:30
2 participanți
Pagina 1 din 1
CONFERINŢA "ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ", ONEŞTI, 21.10.2010, ora 17:30
CENTRUL DE TRAINING, CONSULTANŢĂ ŞI MEDIERE ONEŞTI,
partener strategic în România al MEDIARCOM - Association Européenne de Médiation,
are plăcerea de a vă anunţa organizarea în cadrul evenimentului:
CONFLICT RESOLUTION DAY 2010 –
ZIUA MONDIALĂ A REZOLVĂRII CONFLICTELOR
a CONFERINŢEI: „ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ”
în scopul promovării în România a instituţiei medierii şi a profesiei de mediator,
prin intermediul Proiectelor: „Medierea în şcoală”, „Medierea Integrativă”, „Mediatorul Cărţii”, precum şi a Campaniei „Smile 21+”.
Cu acest prilej vă invităm în ziua de joi, 21.10.2010, ora 18:00, în MUNICIPIUL ONEŞTI, în Aula BIBLIOTECII MUNICIPALE “RADU R. ROSETTI”, B-dul Oituz, nr.13A, Judeţul Bacău.
Pentru buna desfăşurare a acestui eveniment vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. sau a reprezentanţilor dvs. la tel. 0740.367.379; 0740.899.911, e-mail: : mediereintegrativa@yahoo.com sau mediereonesti@gmail.ro.
Prezenţa dvs. onorează! Vă aşteptăm cu deosebit interes!
În cazul în care nu veţi putea participa vom fi încântaţi să comunicăm audienţei
mesajul dvs. de susţinere transmis în timp util CTCM Oneşti.
Preşedinte,
Virginia-Smărăndiţa Brăescu
Re: CONFERINŢA "ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ", ONEŞTI, 21.10.2010, ora 17:30
Stimati colegi, va uram succes!
Asteptam sa ne spuneti cum a fost, mai ales acum cand Mica reforma a fost adoptata!!!
Asteptam sa ne spuneti cum a fost, mai ales acum cand Mica reforma a fost adoptata!!!
Re: CONFERINŢA "ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ", ONEŞTI, 21.10.2010, ora 17:30
CENTRUL DE TRAINING, CONSULTANŢĂ ŞI MEDIERE ONEŞTI a organizat joi, 21 octombrie 2010, în parteneriat cu PRIMARIA MUNICIPIULUI ONEŞTI şi BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „RADU ROSETTI” din ONEŞTI, evenimentul „CONFLICT RESOLUTION DAY 2010 - ZIUA MONDIALĂ A REZOLVĂRII CONFLICTELOR”, în scopul promovării în comunitate a medierii ca metodă alternativă de rezolvare a conflictelor şi a profesiei de mediator. S-a lansat cu acest prilej în România, sub egida MEDIARCOM - Asociaţia Europeană de Mediere, proiectul „ZIUA MONDIALĂ A MEDIERII ÎN ŞCOALĂ.”
Conferinta a fost moderată de mediatorul Cătălin Gaman de la CTCM – ONEŞTI
Din partea CTCM - ONEŞTI, au luat cuvântul: formator Virginia - Smărăndiţa Brăescu, formator Oana - Paula Zaharia, consilier scolar Cristina Biagini, mediator Cătălin Gaman, mediator Chiriac Robert Ionuţ, preot Viorel Ciocoiu
Au fost prezenţi la eveniment mediatori autorizaţi si absolvenţi ai cursurilor de mediere de la centrele de mediere din ONEŞTI, ADJUD şi BRAŞOV, cadre didactice, psihologi, psihoterapeuti, avocaţi, notari, judecători, reprezentanţi ai administraţiei publice locale. Din partea invitaţilor de la centrele de mediere din Adjud şi Braşov, au luat cuvântul d-na Ştefania Şaradici, preşedinta ASOCIAŢIEI PENTRU PROMOVAREA MEDIERII şi d-l Mircea Marcoci, membru in Consiliul Director al ASOCIATIEI MEDIATORILOR AUTORIZATI din BRAŞOV (AMA Braşov).
Au transmis mesaje de susţinere a evenimentului d-l Constantin Scripăţ, Prefect al Judeţului Bacău, d-l Emil Lemnaru, Primarul Municipiului Oneşti, d-l Mugur Mitroi, formator de mediatori şi membru în Consiliul de Mediere.
Partenerii evenimentului:
MEDIARCOM - Asociatia Europeană de Mediere
Primaria Municipiului Oneşti
Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" - Oneşti
Şcoala de Formare în Mediere - Mugur Mitroi
Parteneri media:
Radio Kit, Connect FM, Desteptarea, Onesti Expres, Ziarul de Bacau, Observatorul de Bacau,
http://www.portalmediere.ro/, http://www.onestiul.ro/ , http://www.juridice.ro/ ,http://forum.avocatimediatori.ro/ ,
Sponsori:
Magic Print, Oxigen Cafe, SC Croco SRL Oneşti
Detalii eveniment: http://mediereonesti.blogspot.com/2010/10/conflict-resolution-day-2010-onesti.html?spref=fb
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Conferinta “Medierea in folosul comunitatii si al justitiei”, 8 octombrie 2010 la Tulcea.
» Curs de formare a mediatorilor la ONESTI 25.10-07.11.2010
» Conferinţa Naţională a Mediatorilor 2010, ediţia a 2-a. Cum a fost!
» Curs de formare a mediatorilor la ONESTI 25.10-07.11.2010
» Conferinţa Naţională a Mediatorilor 2010, ediţia a 2-a. Cum a fost!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia