Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Etapa de informare cu privire la mediere - gratuita!!!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Etapa de informare cu privire la mediere - gratuita!!!
Potrivit noii legi recent aprobate de Parlament – Mica Reforma - partile ce vor fi trimise de catre instanta la mediere, nu pot fi obligate sa plateasca onorariu.
Ceea ce presupune ca cei ce apeleaza din proprie initiativa la mediere pot plati un onorariu de mediator.
Personal, pentru a nu exista discriminare intre cei ce apeleaza de buna voie la mediere, din proprie initiativa, si cei trimisi de instanta, nu voi percepe onorariu niciunei parti ce ar dori sa se informeze cu privire la mediere.
Asemeni mai procedeaza si alti colegi.
Ii asteptam sa ne spuna pentru ca cei interesati sa-i poata contacta mai usor.
Ceea ce presupune ca cei ce apeleaza din proprie initiativa la mediere pot plati un onorariu de mediator.
Personal, pentru a nu exista discriminare intre cei ce apeleaza de buna voie la mediere, din proprie initiativa, si cei trimisi de instanta, nu voi percepe onorariu niciunei parti ce ar dori sa se informeze cu privire la mediere.
Asemeni mai procedeaza si alti colegi.
Ii asteptam sa ne spuna pentru ca cei interesati sa-i poata contacta mai usor.
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Mar Oct 19, 2010 8:04 pm, editata de 1 ori (Motiv : informare gratuita, mediere obligatorie)
Re: Etapa de informare cu privire la mediere - gratuita!!!
Potrivit Art. XV. din LEGEA PRIVIND UNELE MĂSURI PENTRU ACCELERAREA SOLUŢIONĂRII PROCESELOR, se va modifica Legea nr.192/2006, după cum urmează: – La articolul 26 din Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 441 din 22 mai 2006, cu modificările şi completările ulterioare, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alin. (3), cu următorul cuprins:
„(3) Pentru activitatea de informare şi consiliere a părţilor cu privire la procedura medierii şi avantajele acesteia, îndeplinită potrivit legii anterior încheierii contractului de mediere, mediatorul nu poate pretinde onorariu.”
„(3) Pentru activitatea de informare şi consiliere a părţilor cu privire la procedura medierii şi avantajele acesteia, îndeplinită potrivit legii anterior încheierii contractului de mediere, mediatorul nu poate pretinde onorariu.”
Subiecte similare
» Justitiabilii Sectorului 5 beneficiaza de informare gratuita cu privire la mediere.
» Informare gratuita. Proces verbal.
» Informare prin reprezentare?
» Informare gratuita. Proces verbal.
» Informare prin reprezentare?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia