Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Eu ce am facut pentru mediere? Banner-med-neutru

Eu ce am facut pentru mediere? Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Eu ce am facut pentru mediere?

In jos

Eu ce am facut pentru mediere? Empty Eu ce am facut pentru mediere?

Mesaj Scris de smaranda Joi Sept 16, 2010 9:19 pm

Propun sa discutam pe acest subiect, ce facem noi mediatorii autorizati pentru mediere. Cum o promovam, cum incercam sa ajutam aceasta profesie sa prinda cat mai repede contur in societatea noastra, sa discutam despre cati judecatori ati auzit in sala ca promoveaza medierea si sa putem veni aici si sa spunem de exemplu ca azi, la Judecatoria X, completul Y cat am stat in sala la 3,5,7, etc. dosare am/nu am auzit pomenindu-se de mediere, ca am fost la notarul Z care dorea/nu dorea sa auda despre mediere, la cati dintre acesti oficiali le-am atras atentia ca exista totusi si medierea, la cate persoane am povestit azi maine poimaine despre mediere, ce reactii au avut, ce stiau si ce nu stiau despre mediere, ce directii credeti ca NOI MEDIATORII ar trebui sa intreprindem pentru a ne promova? Ce probleme si ce reactii ati intampinat la medierile efectuate? Ce realizari deosebite ati avut? Sfatul meu este sa ne concentram pe aceste discutii care cu siguranta ne vor ajuta sa alegem, sa sintetizam, din experienta noastra, a tuturor, niste linii de viitor mult mai coerente si mai benefice noua. Infiintarea de comitete si "comitii" nu ajuta 100% la mersul inainte in nici o meserie din lume, practic si inteligent este ceea ce facem noi, fiecare, in cadrul legal pe care-l avem la dispozitie!

smaranda

Data de inscriere : 23/03/2010

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum