Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Eu ce am facut pentru mediere?
Pagina 1 din 1
Eu ce am facut pentru mediere?
Propun sa discutam pe acest subiect, ce facem noi mediatorii autorizati pentru mediere. Cum o promovam, cum incercam sa ajutam aceasta profesie sa prinda cat mai repede contur in societatea noastra, sa discutam despre cati judecatori ati auzit in sala ca promoveaza medierea si sa putem veni aici si sa spunem de exemplu ca azi, la Judecatoria X, completul Y cat am stat in sala la 3,5,7, etc. dosare am/nu am auzit pomenindu-se de mediere, ca am fost la notarul Z care dorea/nu dorea sa auda despre mediere, la cati dintre acesti oficiali le-am atras atentia ca exista totusi si medierea, la cate persoane am povestit azi maine poimaine despre mediere, ce reactii au avut, ce stiau si ce nu stiau despre mediere, ce directii credeti ca NOI MEDIATORII ar trebui sa intreprindem pentru a ne promova? Ce probleme si ce reactii ati intampinat la medierile efectuate? Ce realizari deosebite ati avut? Sfatul meu este sa ne concentram pe aceste discutii care cu siguranta ne vor ajuta sa alegem, sa sintetizam, din experienta noastra, a tuturor, niste linii de viitor mult mai coerente si mai benefice noua. Infiintarea de comitete si "comitii" nu ajuta 100% la mersul inainte in nici o meserie din lume, practic si inteligent este ceea ce facem noi, fiecare, in cadrul legal pe care-l avem la dispozitie!
smaranda- Data de inscriere : 23/03/2010
Subiecte similare
» U.N.J.R. - Ghid de mediere pentru magistrati
» Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
» Centrul de Mediere Braila organizeaza , in parteneriat cu Centrul de Mediere Craiova, curs formare initiala mediatori in perioada 14.02-20.02.2011 si 28.02-06.03.2011.
» Sugestii promovare mediere/Ghid de mediere...IV
» Centrul de Mediere Braila organizeaza , in parteneriat cu Centrul de Mediere Craiova, curs formare initiala mediatori in perioada 14.02-20.02.2011 si 28.02-06.03.2011.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia