Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Politici anticoruptie in sistemul de justitie. Prezentare de carte si dezbatere17 noiembrie 2009
Pagina 1 din 1
Politici anticoruptie in sistemul de justitie. Prezentare de carte si dezbatere17 noiembrie 2009
Pe data de 17 nov 2009, la Bucuresti, voi lansa o carte cu un subiect incitant: `Coruptia si anticoruptia din sistemul juridic`. Ea este rezultatul unui studiu efectuat pe parcursul a doi ani, cuprinzand referiri la toate documentele internationale care fac referire la acest subiect, toata legislatia Romaniei in materie si insistand pe aspectele de integritate ale personalului din sistemul juridic. Cartea, publicata cu sprijinul KAS-PSDESE va fi lansata intr-un cadru festiv, iar distribuirea ei este gratuita. Intrarea este libera, cu anuntarea prealabila a organizatorilor. Iata mai jos cuvantul inainte al acestei publicatii:
Cuvantul înainte îl puteţi citi pe blogul judecătorului Cristi Danileţ (autor): http://cristidanilet.wordpress.com/2009/11/02/eveniment-coruptia-si-anticoruptia-din-sistemul-juridic/#comments.
Cuvantul înainte îl puteţi citi pe blogul judecătorului Cristi Danileţ (autor): http://cristidanilet.wordpress.com/2009/11/02/eveniment-coruptia-si-anticoruptia-din-sistemul-juridic/#comments.
Subiecte similare
» Curs formare mediatori profesionisti, Bucuresti, 30 Noiembrie – 13 Decembrie 2009
» UMBR...Uniunea mediatorilor bancari romani
» Legea 370/2009 interpretata datorita art.6
» UMBR...Uniunea mediatorilor bancari romani
» Legea 370/2009 interpretata datorita art.6
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia