Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Campanie si in media.
4 participanți
Pagina 1 din 1
Campanie si in media.
A inceput campania pro mediere si in presa.
Vizualizati aici: Clujenii preferă instanţa în loc să apeleze la Centrul de Mediere
Vizualizati aici: Clujenii preferă instanţa în loc să apeleze la Centrul de Mediere
Re: Campanie si in media.
Ar fi interesant si util ca onorata comisie de promovare a medierii recent constituita sa aibe o revista a presei scrise si audiovizuale la nivelul CM (sediu) si un blog - site pe care sa-l poata accesa oricine, atat dintre mediatori cat si din public.
Pe site-urile si blogurile multor colegi sunt articole despre promovare insa preluarea este selectiva, dupa cum se pare. Nu suntem reciproc deschisi spre ceilalti si atunci suntem tratati ... reciproc cu indiferenta.
Ceea ce nu face bine nici medierii, nici mediatorilor.
De aceea multe initiative sunt aruncate pe net, dar se pierd datorita subiectivismului sau indiferentei. Cui foloseste?
Pe site-urile si blogurile multor colegi sunt articole despre promovare insa preluarea este selectiva, dupa cum se pare. Nu suntem reciproc deschisi spre ceilalti si atunci suntem tratati ... reciproc cu indiferenta.
Ceea ce nu face bine nici medierii, nici mediatorilor.
De aceea multe initiative sunt aruncate pe net, dar se pierd datorita subiectivismului sau indiferentei. Cui foloseste?
Aveti dreptate.Audiovizualul ar fi un factor principal in sustinerea si promovarea medierii.Presa scrisa ,nu prea da roade,deoarece in ritmul de acum,nimeni nu mai are timp sa stea sa citeasca.Daca prinde o publicitate la tv.asta se retine mai repede si intervine si un semn de intrebare.Imi plac dezbaterile de pe acest forum.
Muresan Felicia- Data de inscriere : 23/01/2010
Varsta : 63
Localizare : Suceava
trebuie sa fie prezentata in media legea privind medierea si normele de aplicare pentru ca opinia publica sa decida asupra medierii si avantajele acestui proces
costa pol.- Data de inscriere : 20/10/2013
Varsta : 61
Localizare : CS
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia