Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Banner-med-neutru

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri

3 participanți

In jos

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Empty Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri

Mesaj Scris de Costinaso Dum Ian 03, 2010 11:03 pm

Va propun un topic privind medierea in materie penala si va invit sa lecturati pentru inceput un articol de gen, pe blogul subsemnatului www.mediereagalati.wordpress.com si in curand, pe site-ul www.mediatorigalati.ro (este destul de lung si nu ar fi indicat de postat pe forum; voi relua si dezvolta aspectele esentiale sau voi raspunde la intrebarile celor care sunt interesati. Multumesc gazdei!
Costinaso
Costinaso

Data de inscriere : 03/01/2010
Varsta : 62
Localizare : 1Galati - Bucuresti

http://www.mediereagalati.wordpress.com

Sus In jos

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Empty Re: Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri

Mesaj Scris de csizmas daniela Mar Ian 19, 2010 9:45 am

Costinaso a scris:Va propun un topic privind medierea in materie penala si va invit sa lecturati pentru inceput un articol de gen, pe blogul subsemnatului www.mediereagalati.wordpress.com si in curand, pe site-ul www.mediatorigalati.ro (este destul de lung si nu ar fi indicat de postat pe forum; voi relua si dezvolta aspectele esentiale sau voi raspunde la intrebarile celor care sunt interesati. Multumesc gazdei!

ma intereseaza subiectul medierea in materie penala, mai exact modul de efectuare a medierii si daca se poate doresc mai multe date . multumesc
adresa de e/mail csizmasdaniela@yahoo.com

csizmas daniela

Data de inscriere : 19/01/2010

Sus In jos

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Empty Medierea in materie penala

Mesaj Scris de Costinaso Sam Mai 15, 2010 10:11 am

V-am trimis Ghidul despre mediere pentru politia judiciara si alte materiale in domeniu care au fost postate pe blogul www.mediereagalati.wordpress.com si in fragmente preluate cu sau fara indicarea sursei si autorului pe alte bloguri.
Voi republica acest ghid care a fost actualizat si transmis in toate unitatile Ministerului de Interne spre informare si indrumare inainte de 0.03.2010 pe socoteala subsemnatului, cu acordul sefului Departamentului Ordine si Siguranta Publica din MAI si fara ... binecuvantarea CM pe care am tot asteptat-o o luna de zile.
Cred ca am facut ceva util pentru promovarea medierii intr-un sector de activitate de interes pentru mediatori si voi reveni cu publicarea unei brosuri in maximum o luna de zile, fireste tot pe cont propriu.
Astept inca propuneri pentru imbunatatire...
Costinaso
Costinaso

Sus In jos

Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri Empty Re: Medierea in materie penala - indicatii, limite, proceduri

Mesaj Scris de qeruta Lun Noi 15, 2010 8:15 am

Buna seara
Am cumparat 2 terenuri;unul cu contract de vanzare si pt celalalt am incheiat un antecontract si trebuie sa inchei actele pana in decembrie(in antecontract este mentionat faptul ca pot folosi terenul).Problema e alta ambele terenuri sunt ocupat de unul care nu vrea sa le elibereze.am depus plangere la poltie pt tulburare de posesie doar pt terenul care am act de vanzare cumparare. dar pana in momentul de fata nimeni nu m-a pus in posesia terenului.Dosarul a ajuns la parchet.As dori sa stiu daca trebuie ca cineva sa ma puna in posesia terenului si cine.Imi puteti spune ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia terenului.si unde ma pot adresa ca sa se rezolve si situatia mea.Ma gandesc la alta institutie.doresc sa stiu si ce drepturi am eu pt acel teren pt care am antecontract(daca in el scrie ca din data x am dreptul sa il folosesc)

qeruta

Data de inscriere : 15/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Costinaso Lun Noi 15, 2010 8:35 am

Imi pare rau, dar conform legislatiei si codului etic nu pot da consultatii juridice. In situatia ca veti fi consiliata sa apelati la un mediator, si este posibil, cele doua parti pot ne contacteze si facem initial o informare si apoi sa vedem daca trecem la o mediere.
Costinaso
Costinaso

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum