Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
sunt acuzat de violare de domiciliu
Pagina 1 din 1
sunt acuzat de violare de domiciliu
in 2010 prietena mea X actuala sotiie( 40 ani)era batuta sistemati de fostul sot (care avea multiple internari la psihiatrie)cu care avea domiciliu in aceias casa X ma roaga sa vorbesc cu sotu ei sa inceteze violentele Eu sun pe sot si cu care ma cunosteam de 1an de zile ca tr sa avem o discutie si stabilim sa ne intalnim la doliciliul lui peste 3 ore(domiciliu in care am mai fost concomitent cu eu de nenumarate ori) Sunand la interfon mi se deschide urc la etajul 3 sun la usa si deschide fiica acestuia care imi spune ca tatal ei este la administrator la parter Cobor si bat la o usa cu gratii unde credeam ca e administatia Vazand ca nu raspunde nimeni am batul la usa de alaturi si a deschis un individ (pe care nu l am vazut niciodata cu un topor in mana beat care ma ia la rost "ce caut pe scara lui la nevasta prietenului sau moment in care ridica toporul si se face ca ma loveste Eu il imping si fug El arunca cu topotul dupa mine Eu speriat ratez iesirea din bloc iar el impreuna cu 2 pers ma prind si ma bat mar Ies vecini ma elibereaza sun la112 vine politia iar ei spun ca am intrat peste ei in casa Scot medicolegal 7-8 zile si plingere la politie Ei afla ca sunt cadru militar si unul dintre ei care avea metacarpiene rupte din pumnii care mi-a dat scoate medicolegal 22 zile si plangere violare domiciliu Cer 2000 euro sa ne retragem plangerile Mentionez ca la mine orice amenda penala se soldeaza cu trecerea in rezerva
dragosducu- Data de inscriere : 19/08/2012
Subiecte similare
» Ce ati dori sa cunoasteti despre mediere?
» Care sunt infractiunile ce pot fi solutionate prin mediere?
» 3 Martie - Data de la care magistratii sunt obligati sa recomande partilor medierea!
» Care sunt infractiunile ce pot fi solutionate prin mediere?
» 3 Martie - Data de la care magistratii sunt obligati sa recomande partilor medierea!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia