Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sunt acuzat de violare de domiciliu Banner-med-neutru

sunt acuzat de violare de domiciliu Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

sunt acuzat de violare de domiciliu

In jos

sunt acuzat de violare de domiciliu Empty sunt acuzat de violare de domiciliu

Mesaj Scris de dragosducu Dum Aug 19, 2012 12:08 pm

in 2010 prietena mea X actuala sotiie( 40 ani)era batuta sistemati de fostul sot (care avea multiple internari la psihiatrie)cu care avea domiciliu in aceias casa X ma roaga sa vorbesc cu sotu ei sa inceteze violentele Eu sun pe sot si cu care ma cunosteam de 1an de zile ca tr sa avem o discutie si stabilim sa ne intalnim la doliciliul lui peste 3 ore(domiciliu in care am mai fost concomitent cu eu de nenumarate ori) Sunand la interfon mi se deschide urc la etajul 3 sun la usa si deschide fiica acestuia care imi spune ca tatal ei este la administrator la parter Cobor si bat la o usa cu gratii unde credeam ca e administatia Vazand ca nu raspunde nimeni am batul la usa de alaturi si a deschis un individ (pe care nu l am vazut niciodata cu un topor in mana beat care ma ia la rost "ce caut pe scara lui la nevasta prietenului sau moment in care ridica toporul si se face ca ma loveste Eu il imping si fug El arunca cu topotul dupa mine Eu speriat ratez iesirea din bloc iar el impreuna cu 2 pers ma prind si ma bat mar Ies vecini ma elibereaza sun la112 vine politia iar ei spun ca am intrat peste ei in casa Scot medicolegal 7-8 zile si plingere la politie Ei afla ca sunt cadru militar si unul dintre ei care avea metacarpiene rupte din pumnii care mi-a dat scoate medicolegal 22 zile si plangere violare domiciliu Cer 2000 euro sa ne retragem plangerile Mentionez ca la mine orice amenda penala se soldeaza cu trecerea in rezerva

dragosducu

Data de inscriere : 19/08/2012

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum