Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Problema grava Banner-med-neutru

Subiecte similare
    Problema grava Birou-11
    Navigare
     Portal
     Index
     Membri
     FAQ
     Cautare
    Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
    forum gratuit

Problema grava

2 participanți

In jos

Problema grava Empty Problema grava

Mesaj Scris de retex Mar Iul 17, 2012 9:15 pm

Buna ziua

Am o problema destul de serioasa si as dori sa va cer o parere avizata.
    In anul 2007 niste « prieteni « mi-au propus sa devin Administrator al firmei lor. In acest sens am semnat niste documente care atesta calitatea de administrator al firmei lor.
    Am avut o problema in familie si am avut nevoie de niste bani . Acesti indivizi aveau niste relatii mai apropiate cu directorul unei banci din Bucuresti si i-am rugat sa ma ajute cu niste documente ca sa pot obtine o suma de 5000 de lei sub forma de imprumut de la banca. Ei mi-au propus sa facem un imprumut de aproximativ 48 000 de lei din care ei imi vor de cei 5000 de care aveam nevoie urgent si restul de bani sa-i dau lor si ei se vor ocupa de achitarea creditului in intregime in momentul in care vor vinde un imobil pe care-l detineau si trebuia imbunatatit. Astfel am semnat un Contract de munca pe care ei mi l-au stampilat si semnat si am facut dosarul. Creditul a fost aprobat si am procedat conform intelegerii noastre. La inceputul anului 2008 am incetat colaborarea cu ei si de atunci au aparut problemele. Am inceput sa primesc telefoane de la banca pentru a mai achita din ratele restante . Am luat legatura cu ei atat telefonic cat si pe email si le-am adus aminte ca trebuie sa achite aceasta datorie conform intelegerii pe care am avut-o. Am mai primit niste telefoane de la banca o perioada dar dupa cateva luni acestea au incetat.
    In anul 2011 m-am dus la o banca sa-mi reactivez un card de debit pentru a primi salariul. Surpriza am avut cand doamna de acolo mi –a zis ca acel cont este blocat pentru o datorie de 65 000 lei. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit asa ceva. Era clar ca problema mea nu se rezolvase . Am incercat sa iau legatura cu acesti indivizi dar au telefoanele schimbate si la e-mail nu mi-au raspuns. M-am uitat pe internet si am cautat date despre firma la care se spune ca am lucrat in 2007. Surpriza : in acel an aceasta firma nu a avut niciun angajat. Deduc de aici ca am fost trimis la banca si mi s-a aprobat un credit pe numele meu cu documente false , adica acel contract de munca semnat de ambele parti nu a fost inregistrat niciodata la ITM . Acum sunt intr-o situatie extrem de delicata. In toti acesti ani nu am primit nicio instiintare de la banca , niciun telefon , nu stiam ca acest credit nu s-a achitat . Deci am avut o incredere oarba in niste persoane in care nu trebuia sa am.
    Intrebarea mea este : cum pot lua inapoi banii pe care aceste persoane mi-i datoreaza ? Nici nu ma intereseaza banii fizici. Ma intereseaza ca acestia sa achite datoria enorma la banca si eu sa intru in posesia chitantei doveditoare.
    Pot avea succes prin mediere ?
    Trebuie sa depun plangere la politie ?
    Trebuie sa ma adresez unui avocat ?
    Astept un raspuns avizat din partea dvs , pentru ca eu nu ma pricep la treburi juridice si nu stiu care sunt pasii de urmat in acest caz.
    Va multumesc

retex

Data de inscriere : 17/07/2012

Sus In jos

Problema grava Empty Re: Problema grava

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Mar Iul 24, 2012 2:10 am

Buna ziua,

Inteleg situatia dificila in care va aflati.
    Puteti incerca intai de toate medierea dar pentru a sti exact cum va poate ajuta un mediator este necesar sa faceti o intalnire directa cu mediatorul, sa vedeti ce informatii sunt necesare mediatorului pentru a va sprijini in acest demers si astfel sa decideti chiar dumneavoastra daca veti face acest demers.
    Nu exclud nici faptul ca v-ar putea fi utila si o discutie cu un jurist.
    Va doresc succes,
    Fanuta Lisman
    Fanuta Lisman
    Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
    Varsta : 55
    Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: