Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Bună Seara
3 participanți
Pagina 1 din 1
Bună Seara
doresc o informaţie dacă se poate să-mi raspundeţi .
Întrebarea mea este : Dacă cer custodia copilului în varstă de 4 ani care este fetiţă ce sanse am ?
Condiţiile mele de acasă sunt : locuiesc întrun apartament de 3 camere , într-o cameră locuieşte mama , în alta cameră locuieşte sora mea iar în a 3 a cameră locuiesc eu ,
Condiţiile ei : Locuieşte întrun apartament cu 2 camere , într-o cameră locuiesc parinţi ei , iar in cealaltă cameră fratele ei în varstă de 18 ani ea şi fetiţa iar în bucătărie bunica ei
Ce sanse aş avea să pot câştiga custodia copilului ?
Vă mulţumesc
Întrebarea mea este : Dacă cer custodia copilului în varstă de 4 ani care este fetiţă ce sanse am ?
Condiţiile mele de acasă sunt : locuiesc întrun apartament de 3 camere , într-o cameră locuieşte mama , în alta cameră locuieşte sora mea iar în a 3 a cameră locuiesc eu ,
Condiţiile ei : Locuieşte întrun apartament cu 2 camere , într-o cameră locuiesc parinţi ei , iar in cealaltă cameră fratele ei în varstă de 18 ani ea şi fetiţa iar în bucătărie bunica ei
Ce sanse aş avea să pot câştiga custodia copilului ?
Vă mulţumesc
bm11071981- Data de inscriere : 17/07/2011
Re: Bună Seara
Buna ziua,
înteleg că sunteți în plin proces de incredintare a minorului iar întrebarea dumneavoastră solicită un proces strict juridic.
Inainte de a va da un astfel de răspuns, v-aș adresa următoarea întrebare: ați încercat să obțineți custodia pe cale amiabilă?
Potrivit noului Cod civil, sotii pot dobandi custodie comuna asupra minorilor. Pana atunci insa, calea amiabila v-ar crea posibilitatea de a gasi o solutie astfel incat minorul sa beneficieze de suportul ambilor parinti.
Revenind la intrebarea dumneavoastra, nu intotdeauna va cantari greu situatia financiara sau locativa asigurata de parinti ci si climatul armonios al caminului ce se ofera copilului. Ca atare, este greu de presupus ce va cantari mai mult in cazul dumneavoastra. Tocmai de aceea v-as sugera sa incercati o intelegere cu sotia. Chiar daca vi se pare imposibil acum, cu ajutorul unui mediator aveti ceva mai multe sanse sa gasiti o solutie convenabila si pentru parinti si pentru copil.
Va dorim succes.
Asteptam si alte opinii.
Toate cele bune,
înteleg că sunteți în plin proces de incredintare a minorului iar întrebarea dumneavoastră solicită un proces strict juridic.
Inainte de a va da un astfel de răspuns, v-aș adresa următoarea întrebare: ați încercat să obțineți custodia pe cale amiabilă?
Potrivit noului Cod civil, sotii pot dobandi custodie comuna asupra minorilor. Pana atunci insa, calea amiabila v-ar crea posibilitatea de a gasi o solutie astfel incat minorul sa beneficieze de suportul ambilor parinti.
Revenind la intrebarea dumneavoastra, nu intotdeauna va cantari greu situatia financiara sau locativa asigurata de parinti ci si climatul armonios al caminului ce se ofera copilului. Ca atare, este greu de presupus ce va cantari mai mult in cazul dumneavoastra. Tocmai de aceea v-as sugera sa incercati o intelegere cu sotia. Chiar daca vi se pare imposibil acum, cu ajutorul unui mediator aveti ceva mai multe sanse sa gasiti o solutie convenabila si pentru parinti si pentru copil.
Va dorim succes.
Asteptam si alte opinii.
Toate cele bune,
Fanuta Lisman a scris:Buna ziua,
Va dorim succes.
Asteptam si alte opinii.
Toate cele bune,
Bună seara
Vă mulţumesc foarte mult pentru raspuns , Acum în jur de 3 săptămâni în jurul orei 00:00 soţia mea a primit un mesaj de la un tip în acel mesaj scria { nu mai vreau sa te vad niciodată în viaţa mea } l-am sunat pe acel tip personal în acea seară doar ca nu a vrut sa vorbească cu mine , am înteles ca traiesc în minciună cu ea şi am preferat să renunţ de a mai fi cu ea .
Atunci am ajuns de comun acord ca ea să ia fetiţa la ea iar eu să o iau la sfârşit de săptămână , a fost bine 2 săptămâni apoi mi-a spus ca zapacim copilul şi ca ar fi mai bine sa o iau la 2 saptămâni , am fost de acord şi cu această situaţie doar să fie bine fetiţa
Dar de 5 6 zile sun sa vorbesc cu fetiţa şi nu vrea să mi-o dea la telefon să vorbesc cu fata mea îmi este foarte greu stiind ca fetiţa mea sta acolo înghesuită trăieşte în minciună .
Sunt o persoană cu un suflet mare , ea profită de această situaţie profită de fetiţă .
Vă rog mult trebuie sa existe o soluţie pentru mine ca să pot castiga custodia copilului meu , va rog din suflet să mă ajutaţi cu un sfat parintesc ce aş putea face ca eu să pot castiga custodia copilului meu
Vă mulţumesc anticipat
bm11071981- Data de inscriere : 17/07/2011
fiecare parinte are dreptul legal de a avea legaturi personale cu propriul copil. Daca nu puteti ajunge la un acord cu sotia dvs. mai aveti solutia instantei. In cazuri de acest gen instanta acorda parintelui aflat in situatia dvs dreptul de a fi cu copilul 2 week-endu-uri pe luna, o luna in vacanta de vara, o saptamana de Pasti si o saptamana de Craciun. Daca obtineti o astfel de hotarare si sotia dvs. nu o respecta risca un dosar penal pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti.
mihaela reznic- Data de inscriere : 17/07/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia