Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Ramas bun, colegi de forum !
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ramas bun, colegi de forum !
Ca orice profesionist , mi-am facut un bilant al activitatii mele de mediator autorizat.
Rezultatul (previzibil) m-a determinat sa-mi depun cererea de suspendare a exercitarii calitatii de mediator. Nu va plictisesc sa va spun si care sunt motivele concrete. Sunt sigura ca v-ar afecta starea de spirit , gandire pozitiva si optimism (cat le mai aveti) , intr-ale medierii. Asa incat, raman in continuare fidela profesiei de avocat in Baroul Bucuresti.
Poate ca , pana la reactivarea mea ca mediator, mentalitatea poporului roman si gradul de educatie civica se vor imbunatati. Deocamdata, cred ca medierea se adreseaza clientilor exclusivisti, celor cu un nivel ridicat de educatie, care accepta si inteleg o negociere, dar mai ales realizeaza importanta medierii si rolul ei in societate.
Celorlalti multi , extrem de multi, nu le ramane decat satisfactia unui duel in instanta, a unui oprobriu public si a unei sentinte cu care sa-si pedepseasca si sa-si nimiceasca adversarul.
Va doresc deci, numai bine , sa aveti satisfactii profesionale pe masura asteptarilor si sa va indepliniti frumoasa misiune pe care o aveti.
Iar Fanutei, care este un om deosebit, ii doresc sa nu-si piarda speranta asa cum am facut-o eu si sa continue sa tina aproape de mediatori si de mediere in general.
Acesta este si un motiv pentru care nu voi inceta sa promovez medierea in orice ocazie mi se va ivi.
Toate cele bune!
Mihaela Mocenco-Kamberian
0722/29.33.32
Rezultatul (previzibil) m-a determinat sa-mi depun cererea de suspendare a exercitarii calitatii de mediator. Nu va plictisesc sa va spun si care sunt motivele concrete. Sunt sigura ca v-ar afecta starea de spirit , gandire pozitiva si optimism (cat le mai aveti) , intr-ale medierii. Asa incat, raman in continuare fidela profesiei de avocat in Baroul Bucuresti.
Poate ca , pana la reactivarea mea ca mediator, mentalitatea poporului roman si gradul de educatie civica se vor imbunatati. Deocamdata, cred ca medierea se adreseaza clientilor exclusivisti, celor cu un nivel ridicat de educatie, care accepta si inteleg o negociere, dar mai ales realizeaza importanta medierii si rolul ei in societate.
Celorlalti multi , extrem de multi, nu le ramane decat satisfactia unui duel in instanta, a unui oprobriu public si a unei sentinte cu care sa-si pedepseasca si sa-si nimiceasca adversarul.
Va doresc deci, numai bine , sa aveti satisfactii profesionale pe masura asteptarilor si sa va indepliniti frumoasa misiune pe care o aveti.
Iar Fanutei, care este un om deosebit, ii doresc sa nu-si piarda speranta asa cum am facut-o eu si sa continue sa tina aproape de mediatori si de mediere in general.
Acesta este si un motiv pentru care nu voi inceta sa promovez medierea in orice ocazie mi se va ivi.
Toate cele bune!
Mihaela Mocenco-Kamberian
0722/29.33.32
MihaelaMocenco-Kamberian- Data de inscriere : 18/12/2009
Varsta : 56
Localizare : Constanta
Re: Ramas bun, colegi de forum !
Draga Mihaela,
Decizia de a te suspenda nu inseamna neaparat ca ai depus armele. Este, poate, un moment mai dificil, determinat de multi factori.
Stiu ca este o perioada dificila pentru multi dintre noi. Insa, asa cum intuiam de multa vreme, in mare masura tine si de noi. In weekendul ce tocmai a trecut, am participat la un curs pe tema de marketing si vanzare in mediere unde, inca odata, mi s-a confirmat faptul ca trebuie sa invatam sa vindem mediere.
Intr-adevar, avem mult de luptat cu mentalitatile insa eu raman o optimista.
Iti doresc succes. Poate ne si vedem intr-o zi.
Toate cele bune,
Decizia de a te suspenda nu inseamna neaparat ca ai depus armele. Este, poate, un moment mai dificil, determinat de multi factori.
Stiu ca este o perioada dificila pentru multi dintre noi. Insa, asa cum intuiam de multa vreme, in mare masura tine si de noi. In weekendul ce tocmai a trecut, am participat la un curs pe tema de marketing si vanzare in mediere unde, inca odata, mi s-a confirmat faptul ca trebuie sa invatam sa vindem mediere.
Intr-adevar, avem mult de luptat cu mentalitatile insa eu raman o optimista.
Iti doresc succes. Poate ne si vedem intr-o zi.
Toate cele bune,
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia