Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O idee in activitatea curenta Banner-med-neutru

O idee in activitatea curenta Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

O idee in activitatea curenta

2 participanți

In jos

O idee in activitatea curenta Empty O idee in activitatea curenta

Mesaj Scris de Simona Joi Mar 17, 2011 2:44 am

Dragi colegi,
Am avut un caz in care am fost contactata de o persoana ce se judeca in instanta cu o ruda, domiciliata in alt judet, de aproximativ patru ani. La ultimul termen pe care l-au avut in instanta, judecatorul le-a recomandat procedura medierii si le-a dat termen in acest sens.
In momentul in care i-am trimis celeilalte parti invitatia la mediere, i-am solicitat clientului meu sa imi aduca de la dosarul aflat pe rolul instantei o copie a incheierii din sedinta publica, in care se facea vorbire de posibilitatea de a recurge la mediere.
Copia incheierii de la dosarul cauzei am atasat-o invitatiei la mediere si se pare ca a fost o idee buna, intrucat a "sensibilizat" destinatarul.

Anca Simona Cinepa
Mediator
www.medieregalati.aaz.ro
Simona
Simona

Data de inscriere : 24/05/2010
Varsta : 54
Localizare : GALATI

Sus In jos

O idee in activitatea curenta Empty Re: O idee in activitatea curenta

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Lun Mar 21, 2011 7:35 am

Excelent Simona!
Mi se pare o idee foarte buna, ce poate fi pusa in aplicare de oricare dintre noi!

Felicitari!

flower [center]

Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Lun Mar 21, 2011 7:37 am, editata de 1 ori (Motiv : invitatie la mediere)
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum