Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Conferinţa internaţională “Medierea în Uniunea Europeană. Stadiu şi perspective”
Pagina 1 din 1
Conferinţa internaţională “Medierea în Uniunea Europeană. Stadiu şi perspective”
Un eveniment important pentru MEDIERE:
GEMME (ASOCIAŢIA MAGISTRAŢILOR EUROPENI CARE SUSŢIN MEDIEREA) – SECŢIUNEA ROMÂNĂ
CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
MINISTERUL JUSTIŢIEI
INSTITUTUL NAŢIONAL AL MAGISTRATURII
CONSILIUL DE MEDIERE
ACADEMIA ROMÂNĂ
PENTRU INSCRIERE, SI PARTICIPARE,cititi aici:Conferinta ...
sau aici: Curierul Judiciar.
GEMME (ASOCIAŢIA MAGISTRAŢILOR EUROPENI CARE SUSŢIN MEDIEREA) – SECŢIUNEA ROMÂNĂ
CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
MINISTERUL JUSTIŢIEI
INSTITUTUL NAŢIONAL AL MAGISTRATURII
CONSILIUL DE MEDIERE
ACADEMIA ROMÂNĂ
Organizează vineri 29 octombrie 2010, începând cu orele 10.00, în Aula Magna a Universității Creştine Dimitrie Cantemir, cu sediul în Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 176, sector 4
Conferinţa internaţională
“Medierea în Uniunea Europeană. Stadiu şi perspective”
“Medierea în Uniunea Europeană. Stadiu şi perspective”
Obiectivul acestei conferinţe este acela de a reuni la Bucureşti experţi din ţară şi din străinătate, pentru a prezenta modul în care medierea a fost implementată şi funcţionează în România, dar şi în alte state. Totodată, vor fi expuse perspectivele şi planurile de viitor în promovarea şi aplicarea pe scară largă a acestei metode alternative de soluţionare a litigiilor la nivel naţional şi european.
Sunt invitaţi să participe magistraţi, mediatori, avocaţi, notari şi jurişti din România şi din străinătate, reprezentanţi ai sistemului legislativ şi executiv, precum şi alte persoane interesate în dezbateri privind viitorul medierii în statele Uniunii Europene.
Sunt invitaţi să participe magistraţi, mediatori, avocaţi, notari şi jurişti din România şi din străinătate, reprezentanţi ai sistemului legislativ şi executiv, precum şi alte persoane interesate în dezbateri privind viitorul medierii în statele Uniunii Europene.
PENTRU INSCRIERE, SI PARTICIPARE,cititi aici:Conferinta ...
sau aici: Curierul Judiciar.
Subiecte similare
» UMBR...Uniunea mediatorilor bancari romani
» Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”
» organizatie nonguvernamentala cu mediere trecuta in statut /recunoasterea profesiei la nivel european +posibilitatea unui mediator roman sa lucreze in alta tara europeana
» Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”
» organizatie nonguvernamentala cu mediere trecuta in statut /recunoasterea profesiei la nivel european +posibilitatea unui mediator roman sa lucreze in alta tara europeana
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia