Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

asigurare medicala-turist neacoperita Banner-med-neutru

asigurare medicala-turist neacoperita Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

asigurare medicala-turist neacoperita

2 participanți

In jos

asigurare medicala-turist neacoperita Empty asigurare medicala-turist neacoperita

Mesaj Scris de crinola Vin Iul 16, 2010 10:16 pm

am o asigurare medicala ca turist pt germania..ma plimbam cu rolele in parc..am cazut..a fost nevoie de interventie chirurgicala..operatie cot-implant placuta...asigurarile medicale nu vor sa plateasca pe motiv ca intra la sporturi extreme si cu risc mare de accident dandu mi ca exemplu parasutism, catarat pe stanci, bunjee-jumping, ..plimbarea cu rolele sau cu bicicleta nu le am vazut enumerate in motivatia lor...si sincer nu cosider plimbatul in parc cu rolele sau bicicleta un sport sau activitate cu risc extrem sau f mare de accident le consider activitati de recreere relaxare..plimbatul cu rolele il consider ca dansul intr un club pe tocuri...acelasi risc..mentionez ca nu am fost informmata de agent-asigurari de conditii ..nu am avut anexe la polita si nu mi a zis nimeni sa nu ma plimb cu rolele sau bicicleta in vacanta........intrebarea mea este..la ce cod juridic intra si..daca as descide un proces-dosar la avocat as avea castig in cauza?

crinola

Data de inscriere : 16/07/2010

Sus In jos

asigurare medicala-turist neacoperita Empty Re: asigurare medicala-turist neacoperita

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Sam Iul 17, 2010 1:39 am

Inainte de a lua o decizie, este bine sa revedeti conditiile contractuale. Este posibil sa fie mentionate astfel de activitati pe care, in mod sigur, nu au cum sa le califice in randul sporturilor extreme.

In ceea ce-l priveste pe agent, desi avea obligatia sa va informeze, din momentul in care d-voastra ati semnat contractul, el este absolvit.

Dezlegarea se afla in contract si in modul de interpretare.

Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

asigurare medicala-turist neacoperita Empty asigurare medicala neacoperita

Mesaj Scris de crinola Sam Iul 17, 2010 7:14 am

raspunsul lor exact a fost asa..
..in urma evenimentului medical petrecut pe terit germ, in data de.., soldat cu fractura antebrat stang, conform cond de asig stipulate in contract, cap.IX excluderi 15c..firma nu plateste despagubiri in urmat cazuri: expunerea voita la pericole care pot genera vatamari corporale sau imbolnaviri; participarea asiguratului la activitati cu un inalt grad de periculozitate, cum sunt, dar fara a se limita la: alpinism, parasutism, bobsleight, schi, schi acrobatic, sarituri cu schiurile, skeleton, speologie, plonjari submarine, snorkling, jet skiing, surfing, snowbording, deltaplan, sarituri cu coarda elastica, parapanta, planorism, aeronautica, vanatoare, et.
in concluzie va aducem la cunostiinta faptul ca nu putem solutiona favorabil cererea dvs de acoperire a costurilor medicale pentru motivele mentionate mai sus....
-nu stiu..am zis eu consider plimbatul cu rolele o activitate de recreere care o face oricare turist..asa cum se plimba cu bicicleta sau cum danseaza intr un club, asa cum poti fi intr un autocar sa vizitezi orasul..in toate cazurile astea sunt accidente neprevazute ca turist si nu vad riscul ala mare de care zic ei.
expunere voita la riscuri..pai as putea considera aici si ca merg voit cu avionul, masina, pe jos si se poate intampla orice as face.
cu asigurare ca turist sa inteleg ca ar trebui sa stau in pat in casa..?!
oricum dupa cum am zis nu mi s au prezentat conditiile decat acum dupa ce i am sunat..nu mi a spus nimeni si nu am avut anexe la polita de o pagina care am semnat o.
multumesc de raspuns

crinola

Data de inscriere : 16/07/2010

Sus In jos

asigurare medicala-turist neacoperita Empty Re: asigurare medicala-turist neacoperita

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum