Forum - Mediere si mediatori.
Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ati venit pe Forum.
Suntem onorati de vizita dumneavoastra.

Pentru a va inregistra, nu trebuie sa fiti nici mediatori, nici juristi si nici de o alta profesie in legatura cu medierea.

Va aflati intr-un litigiu (civil, comercial, penal), sunteti in conflict cu o persoana (fizica sau juridica) si nu cunoasteti procedura medierii?

Vizitati subiectele abordate pe forum si daca nu va ofera un raspuns satisfacator, adresati propriile dumneavoastra intrebari.

Vă vom răspunde, în limitele pe care ni le permite legea (a se vedea Regulamentul).

Mulţumim de înţelegere şi vă aşteptăm!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Emisiuni TV Banner-med-neutru

Emisiuni TV Birou-11
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social

Parteneri
forum gratuit

Emisiuni TV

In jos

Emisiuni TV Empty Emisiuni TV

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Mar Iul 06, 2010 5:30 am

Pentru promovarea medierii, emisiunile Tv sau radio devin tot mai necesare.
Am mai discutat si cu alti colegi din tara pe aceasta tema si care imi spuneau ca isi fac curaj pentru a raspunde invitatiilor televiziunilor locale pe tema medierii.

Unii dintre colegi chiar au dat curs unor astfel de invitatii si deja cred ca s-au si obisnuit.

Toate au un inceput.

Am deschis acest topic in ideea de a ne anunta si pe noi, membrii forumului, de eventualele emisiuni ce vor avea loc, pentru a le putea urmari.

Asa ca, asteptam sa ne tineti la curent.

Eu voi debuta intr-o emisiune la TV6.ro (http://www.tv6.ro/), online, emisiune ce va fi transmisa in direct la adresa mai sus mentionata.
Emisiunea este realizata de Alice Botnarenco, o prahoveanca inimoasa, care a pus bazele unei asociatii de succes - Femei în Afaceri - asociatie care isi propune promovarea și sprijinul femeii in a deveni independenta. (http://femei-in-afaceri.ro/)

Prin astfel de emisiuni am incredere ca ne vom apropia mai mult de cei ce pot avea nevoie de noi, ne putem face mai usor intelesi, avand astfel sansa de a castiga icrederea oamenilor in mediere si in mediatori.

Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Mar Iul 06, 2010 5:33 am, editata de 1 ori (Motiv : promovare mediere, emisiuni tv.)
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Emisiuni TV Empty Re: Emisiuni TV

Mesaj Scris de Fanuta Lisman Mier Iul 07, 2010 6:39 pm

Imi cer iertare pentru faptul ca am omis sa mentionez data si ora cand se va derula emisiunea. Nu a fost cu intentie ci pur si simplu mi-a scapat.

Emisiunea a avut loc ieri, 7 iulie la ora 18 și 30 de minute.

Imediat ce voi intra in posesia inregistrarii, o voi publica si pe blog.

Pana atunci, este posibil sa fie reluata. Imediat ce voi afla cand, promit sa va tin la curent.

Toate cele bune, in continuare.

Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Joi Iul 08, 2010 10:13 pm, editata de 2 ori (Motiv : emisiuni radio si tv.)
Fanuta Lisman
Fanuta Lisman
Admin

Data de inscriere : 09/11/2009
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti

http://www.avocatimediatori.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum