Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Emisiuni TV
Forum - Mediere si mediatori. :: Promovarea medierii :: Emisiuni radio sau tv prin care se promoveaza medierea
Pagina 1 din 1
Emisiuni TV
Pentru promovarea medierii, emisiunile Tv sau radio devin tot mai necesare.
Am mai discutat si cu alti colegi din tara pe aceasta tema si care imi spuneau ca isi fac curaj pentru a raspunde invitatiilor televiziunilor locale pe tema medierii.
Unii dintre colegi chiar au dat curs unor astfel de invitatii si deja cred ca s-au si obisnuit.
Toate au un inceput.
Am deschis acest topic in ideea de a ne anunta si pe noi, membrii forumului, de eventualele emisiuni ce vor avea loc, pentru a le putea urmari.
Asa ca, asteptam sa ne tineti la curent.
Eu voi debuta intr-o emisiune la TV6.ro (http://www.tv6.ro/), online, emisiune ce va fi transmisa in direct la adresa mai sus mentionata.
Emisiunea este realizata de Alice Botnarenco, o prahoveanca inimoasa, care a pus bazele unei asociatii de succes - Femei în Afaceri - asociatie care isi propune promovarea și sprijinul femeii in a deveni independenta. (http://femei-in-afaceri.ro/)
Prin astfel de emisiuni am incredere ca ne vom apropia mai mult de cei ce pot avea nevoie de noi, ne putem face mai usor intelesi, avand astfel sansa de a castiga icrederea oamenilor in mediere si in mediatori.
Am mai discutat si cu alti colegi din tara pe aceasta tema si care imi spuneau ca isi fac curaj pentru a raspunde invitatiilor televiziunilor locale pe tema medierii.
Unii dintre colegi chiar au dat curs unor astfel de invitatii si deja cred ca s-au si obisnuit.
Toate au un inceput.
Am deschis acest topic in ideea de a ne anunta si pe noi, membrii forumului, de eventualele emisiuni ce vor avea loc, pentru a le putea urmari.
Asa ca, asteptam sa ne tineti la curent.
Eu voi debuta intr-o emisiune la TV6.ro (http://www.tv6.ro/), online, emisiune ce va fi transmisa in direct la adresa mai sus mentionata.
Emisiunea este realizata de Alice Botnarenco, o prahoveanca inimoasa, care a pus bazele unei asociatii de succes - Femei în Afaceri - asociatie care isi propune promovarea și sprijinul femeii in a deveni independenta. (http://femei-in-afaceri.ro/)
Prin astfel de emisiuni am incredere ca ne vom apropia mai mult de cei ce pot avea nevoie de noi, ne putem face mai usor intelesi, avand astfel sansa de a castiga icrederea oamenilor in mediere si in mediatori.
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Mar Iul 06, 2010 5:33 am, editata de 1 ori (Motiv : promovare mediere, emisiuni tv.)
Re: Emisiuni TV
Imi cer iertare pentru faptul ca am omis sa mentionez data si ora cand se va derula emisiunea. Nu a fost cu intentie ci pur si simplu mi-a scapat.
Emisiunea a avut loc ieri, 7 iulie la ora 18 și 30 de minute.
Imediat ce voi intra in posesia inregistrarii, o voi publica si pe blog.
Pana atunci, este posibil sa fie reluata. Imediat ce voi afla cand, promit sa va tin la curent.
Toate cele bune, in continuare.
Emisiunea a avut loc ieri, 7 iulie la ora 18 și 30 de minute.
Imediat ce voi intra in posesia inregistrarii, o voi publica si pe blog.
Pana atunci, este posibil sa fie reluata. Imediat ce voi afla cand, promit sa va tin la curent.
Toate cele bune, in continuare.
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Joi Iul 08, 2010 10:13 pm, editata de 2 ori (Motiv : emisiuni radio si tv.)
Forum - Mediere si mediatori. :: Promovarea medierii :: Emisiuni radio sau tv prin care se promoveaza medierea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia