Subiecte similare
Bookmarking social
Pastrati adresa Mediere si mediatori pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Forum - Mediere si mediatori. pe site-ul dvs. de bookmarking social
Cum se pot promova mediatorii?
2 participanți
Pagina 1 din 1
Considerati utile aceste recomadari? Intentionati sa le puneti in practica?
Cum se pot promova mediatorii?
Mijloacele (legale) ce le au la indemana mediatorii sunt multiple, unele dintre ele costisitoare dar pot fi si metode extrem de facile si mei ieftine, pentru inceput chiar gratuite.
Avand in vedere ca inceputul este greu pentru orice mediator, cred ca ar fi bine sa incepem noi prin a da dovada de solidaritate unii cu ceilalti, fara sa ne gandim prea mult la concurenta dintre noi.
Pentru aceasta, ar fi necesar sa parcurgem cativa pasi.
Pasul 1.
Tinand cont de faptul ca mediul virtual este tot mai populat si oamenii, inainte de a apela la un serviciu se informeaza (ceea ce este foarte bine), cred ca pentru fiecare dintre mediatori este foarte util un site de prezentare a activitatii sale.
Un blog, pentru incepatori este foarte util. Din experienta mea de pana acum (cea virtuala) v-as recomanda wordpress intrucat, pentru cei ce nu se prea pricep este usor de utilizat si ofera optiuni multiple de monitorizare a activitatii pe blog.
Pasul 2.
Mentineti interesul vizitatorilor cu articole scrise de dumneavoastra sau invitati alti mediatori sa scrie pe blog.
Pot fi preluate articole(in parte), cu cordul autorilor, si facuta legatura catre blogurile acestora.
Asa fac si eu, spre exemplu, cu Medierea in Galati , blog intretinut de colegul Asofronie. Vedeti aici: http://medierea.wordpress.com/2010/01/04/medierea-in-procesul-penal/.
Pasul 3.
Stabiliti legaturi cu alte bloguri dispuse sa faca schimb de link-uri. Puteti deschide chiar o pagina unde sa treceti blogurile sau saiturile care va promoveaza, cum am incercat si eu aici : http://medierea.wordpress.com/saituribloguri-care-ne-sustin/
Cred ca putem incepe in a ne promova reciproc. Prin crearea traficului, atragem si vizitatori.
Pasul 4.
Deschideti un cont pe twitter si publicati si acolo articolele de pe blog, vestile pe care doriti sa le transmiteti.
Eu am deschis un cont twitter aici: http://twitter.com/jurefani
Pasul 5.
Creati un banner. Nu e foarte usor dar nici imposibil.
Pasul 6.
Faceti schimb de bannere cu alte bloguri. Aici, din nou, ne putem ajuta reciproc.
Alte recomandari.
Cititi diverse tutoriale care va ajuta sa creati si sa promovati un blog.
Mai urmariti si blogurile asemenatoare, mai "furati" cate ceva (din modul de prezentare, metode de promovare, etc.).
Incercati sa folositi corect gramatica limbii romane.
Asteptam si sugestii din partea colegilor cu mai multa experienta.
Daca intampinati dificultati, asteptam intrebari.
Ajutand pe ceilalti, ne ajutam pe noi insine. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat de cand activez pe internet.
Credeti ca este posibil?
Sper sa putem face tot mai multi dintre noi acesti pasi.
Succes!
Ultima editare efectuata de catre Fanuta Lisman in Joi Feb 25, 2010 8:55 pm, editata de 1 ori (Motiv : promovare mediere, mediatori)
Re: Cum se pot promova mediatorii?
Mai am o sugestie.
Pentru cei ce nu au un blog personal si nici nu pot avea unul in viitorul apropiat si totusi vor sa scrie articole mai ample privind medierea(dar nu numai), lansez urmatoarea invitatie:
Scrieti un articol si publicati-l pe unul din blogurile colegilor care sunt de acord cu acest lucru.
Si blogul meu va sta la dispozitie.
Imi trimiteti un email si verificam.
Apoi, deschideti un topik cu tema abordata, faceti un rezumat si faceti trimiterea catrea articolul respectiv.
Succes.
Pentru cei ce nu au un blog personal si nici nu pot avea unul in viitorul apropiat si totusi vor sa scrie articole mai ample privind medierea(dar nu numai), lansez urmatoarea invitatie:
Scrieti un articol si publicati-l pe unul din blogurile colegilor care sunt de acord cu acest lucru.
Si blogul meu va sta la dispozitie.
Imi trimiteti un email si verificam.
Apoi, deschideti un topik cu tema abordata, faceti un rezumat si faceti trimiterea catrea articolul respectiv.
Succes.
Re: Cum se pot promova mediatorii?
Am gasit articolul despre promovare de pe Medierea.ro la care faceam referire la un moment dat.
Iata legatura: http://medierea.ro/articol20070317.php
Va recomand sa-l parcurgeti.
Succes.
Iata legatura: http://medierea.ro/articol20070317.php
Va recomand sa-l parcurgeti.
Succes.
Eu recomand un blog
Blogul este usor de intretinut.
Daca aveti pretentii in a promova biroul sau cabinetul dumneavoastra de mediere atunci va recomand sa va faceti un site.
Nu e nici o diferenta intre un blog si un site daca ne referim doar la promovarea medierii si a mediatorului.
Am experienta in domeniul acesta si va pot ajuta cu informatii despre cum se utilizeaza un blog, cum se face un banner, cum se pune o reclama si altele.
Am la ora actuala 7 bloguri.
Iata blogul meu despre mediere......Birou Mediator Nicolae Dediu
Dupa un an de munca iata rezultatul.....cautati pe Google "birou mediator".....sunt pe primul loc.
Un coleg mediator(nu dau nume) a dorit sa-mi cumpere blogul...250 de euro(10 milioane) ....buna gluma.
De cand am blogul pot spune ca sunt mai cunoscut si ca am castigat de pe urma medierii mai mult de 250 de euro, cat imi da colegul meu mediator.
Cand medierea va fi cunoscuta poate voi castiga mai multi bani....asa sper.
Daca aveti pretentii in a promova biroul sau cabinetul dumneavoastra de mediere atunci va recomand sa va faceti un site.
Nu e nici o diferenta intre un blog si un site daca ne referim doar la promovarea medierii si a mediatorului.
Am experienta in domeniul acesta si va pot ajuta cu informatii despre cum se utilizeaza un blog, cum se face un banner, cum se pune o reclama si altele.
Am la ora actuala 7 bloguri.
Iata blogul meu despre mediere......Birou Mediator Nicolae Dediu
Dupa un an de munca iata rezultatul.....cautati pe Google "birou mediator".....sunt pe primul loc.
Un coleg mediator(nu dau nume) a dorit sa-mi cumpere blogul...250 de euro(10 milioane) ....buna gluma.
De cand am blogul pot spune ca sunt mai cunoscut si ca am castigat de pe urma medierii mai mult de 250 de euro, cat imi da colegul meu mediator.
Cand medierea va fi cunoscuta poate voi castiga mai multi bani....asa sper.
sah 2009- Data de inscriere : 24/11/2009
Varsta : 50
Subiecte similare
» Cum puteti promova Forum-Mediere si mediatori.
» Mediatorii.....grupul mediatorilor din Romania
» Protocolul dintre Mediatorii Vranceni si Tribunalul Vrancea
» Mediatorii.....grupul mediatorilor din Romania
» Protocolul dintre Mediatorii Vranceni si Tribunalul Vrancea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Sept 22, 2014 11:49 pm Scris de diana-mihaela mihaila
» Daca aveti nevoie de un mediator in Sibiu
Joi Mai 08, 2014 1:03 am Scris de LiviuS
» Problema aparuta in urma unui proces de mediere
Mier Mai 07, 2014 6:04 am Scris de stoicam62
» Idei promovare mediere
Mier Apr 23, 2014 3:06 am Scris de Lucian FRATES
» Informare mediere
Mier Apr 23, 2014 2:47 am Scris de Lucian FRATES
» Este legal sa imi realizez propriul site web de mediator????
Mier Apr 23, 2014 2:36 am Scris de Lucian FRATES
» Invitatia la mediere si informarea obligatorie Partea I
Joi Apr 03, 2014 9:21 am Scris de Fanuta Lisman
» Sedinta de informare
Joi Apr 03, 2014 9:05 am Scris de Fanuta Lisman
» curs mediator
Vin Mar 28, 2014 12:29 am Scris de delysdelia